Mert Günhan sistemleri alınır mı?

Julimezar

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
2. olan normal fiyat. 1. olan ise en ucuz 4070 sistem 29k iken iyi fiyat.

Hocam ne açıdan daha iyi acaba?
8 - 12 gb ekran kartında fark çok değil mi?

Hocam ne açıdan daha iyi acaba?
8 - 12 gb ekran kartında fark çok değil mi?
Ghost V3 D5 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri ona kıyasla bu daha iyi değil midir ek olarak? Yine de 4070 daha cazip geliyor gibi

@Julimezar sen QHD oynayacaksan o 4070 sistem iyi olur ama FHD oynayacaksan ve tahmini olarak yukseltme yapma imkani tahmini olarak yapacaksan, DDR5 ve AM5 daha iyi olur.

@Julimezar sen QHD oynayacaksan o 4070 sistem iyi olur ama FHD oynayacaksan ve tahmini olarak yukseltme yapma imkani tahmini olarak yapacaksan, DDR5 ve AM5 daha iyi olur.
Aslında onu da bilmiyorum hocam bu sistem ile QHD oynanır mı mesela?
25bin lira + monitör gibi bir bütçeyle bilgisayar almak istiyorum bir an önce, alıp şuanki bilgisayar ile oynayamadığım Elden Ring, Rdr2 gibi oyunlar var ileride çıktığında da Gta 6 filan sorunsuz oynayabilmek istiyorum. Yükseltme yapacağımı da hiç sanmıyorum bunu da 12 ay takside girerek alacağım ucu ucuna hatta zor geçineceğim muhtemelen. Bilgisayar kaldırmadığı için de olabilir bilmiyorum ama aşağıya son 1-1.5 yıldır oynadığım oyunları kronolojik olarak bırakıyorum.

TFT
Factorio
Footbal Manager 23
Shapezio
Ark
Dying Light 2
Frostpunk
Cities Skylines
Crysis 1
Tavern Master
Brotato
Fallout 4 (güncel 110 saat)
They Are Billions (güncel 20 saat)

@Julimezar evet, 4070 ile QHD oynanir. 4060 Ti FHD olur. Ama DDR5 ve AM5 ciddi fark.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı