Mert Hoca'nın matematiğe sıfırdan başlamak için çıkardığı bu kitabı çözüyordum. Çok kolay geldi. Sizce 70 günde TYT kampına geçebilir miyim? @170981 @499604 @Booh of Wooh @aseiuzmein
Mert Hoca'nın matematiğe sıfırdan başlamak için çıkardığı bu kitabı çözüyordum. Çok kolay geldi. Sizce 70 günde TYT kampına geçebilir miyim? @170981 @499604 @Booh of Wooh @aseiuzmein
Benim de LGS'ye girerken temelim yoktu ama hallettim çok şükür. Temeli halletmek basit aslında. Zaten YouTube'daki bütün hocalar temelden anlatıyor. Sadece ben beceremeyeceğim diye diretmemek lazım.
Mert Hoca'nın Matematiğe sıfırdan başlamak için çıkardığı bu kitabı çözüyordum, çok kolay geldi. Sizce 70 günde TYT Matematik kampına geçebilir miyim? @Booh of Wooh
Merhaba. Zamanında Mert Hoca'nın 70 Günde TYT Matematik kampındaki videoları izlemeyi bırakmıştım ve bu durumun TYT Matematik netlerimi olumsuz etkilediğini sonradan anlamıştım. Çok kolay gelen kitabı arada bir çözerek 70 Günde TYT Matematik kampı videolarına başlayabilirsiniz.