Tuna1283 Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 441 14 Aralık 2024 #11 basrimod dedi: 11.sınıfım hocam siz kaçıncı sınıfsınız sayısalım ayrıca. Genişletmek için tıkla... ben mezunum önünde baya bi süre var düzenli verimli kullanırsan çok iyi yerlere gelirsin bu fırsatı kaçırma
basrimod dedi: 11.sınıfım hocam siz kaçıncı sınıfsınız sayısalım ayrıca. Genişletmek için tıkla... ben mezunum önünde baya bi süre var düzenli verimli kullanırsan çok iyi yerlere gelirsin bu fırsatı kaçırma
B basrimod Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #12 Tuna1283 dedi: Ben mezunum önünde bayağı bir süre var düzenli verimli kullanırsan çok iyi yerlere gelirsin bu fırsatı kaçırma. Genişletmek için tıkla... Siz problemlerin ilacını çözdünüz mü ya da daha iyi bir başlangıç kitabı var.
Tuna1283 dedi: Ben mezunum önünde bayağı bir süre var düzenli verimli kullanırsan çok iyi yerlere gelirsin bu fırsatı kaçırma. Genişletmek için tıkla... Siz problemlerin ilacını çözdünüz mü ya da daha iyi bir başlangıç kitabı var.
Tuna1283 Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 441 14 Aralık 2024 #13 basrimod dedi: Siz problemlerin ilacını çözdünüz mü ya da daha iyi bir başlangıç kitabı var. Genişletmek için tıkla... Ben çözmedim ama piyasadaki en iyi başlangıç kitapları matemeğin ilacı ve problerin ilacı bunlarla temeli attıktan sonra üst seviye kitaplara geçebilirsiniz.
basrimod dedi: Siz problemlerin ilacını çözdünüz mü ya da daha iyi bir başlangıç kitabı var. Genişletmek için tıkla... Ben çözmedim ama piyasadaki en iyi başlangıç kitapları matemeğin ilacı ve problerin ilacı bunlarla temeli attıktan sonra üst seviye kitaplara geçebilirsiniz.
B basrimod Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #14 Tuna1283 dedi: Ben mezunum önünde bayağı bir süre var düzenli verimli kullanırsan çok iyi yerlere gelirsin bu fırsatı kaçırma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
Tuna1283 dedi: Ben mezunum önünde bayağı bir süre var düzenli verimli kullanırsan çok iyi yerlere gelirsin bu fırsatı kaçırma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.