Mert hoca kitabı vs Tonguç kitabı

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mert hocanın video ders kitabı ile tonguçun kampplus karşılaştırmak istedim. Sizce hangisi daha yararlı? Aşağıya linkleri bırakıyorum.
1) YouTube
2) YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTuber'ların kitabını önermiyorum, amaçları hit ve kitabını satma derdi oluyor. Piyasada o kadar bilindik yayın varken YouTuber'ların kitabını almayın.

YouTuber'ların kitabını önermiyorum, amaçları hit ve kitabını satma derdi oluyor. Piyasada o kadar bilindik yayın varken YouTuber'ların kitabını almayın.
Ne mesela ? Diyelim temel seviyem var ve hemen soru bankasından mı başlayım ? Mert hocanın kamp defterinden gidenler çok iyi yaptıklarını söylüyorlar.

Ne mesela ? Diyelim temel seviyem var ve hemen soru bankasından mı başlayım ? Mert hocanın kamp defterinden gidenler çok iyi yaptıklarını söylüyorlar.
Temel seviye veya biraz üzerindeyseniz çözülebilir fakat orta seviye civarı ve üstünden itibaren YouTuber kaynaklarını ben de önermiyorum. Piyasada Bilgi Sarmal, Limit, 345 varken gidipte neden YouTuber kitabı çözeyim?

Peki konu bilmiyorsam hangi kanaldan çalışıyordun örneğin ayt matematikte parabol konusunu bilmiyorum.

Peki konu bilmiyorsam hangi kanaldan çalışıyordun örneğin ayt matematikte parabol konusunu bilmiyorum.
Mert Hoca'yı keşfedene kadar Rehber Matematik'ten çalışıyordum. Mert Hoca'yı gördükten sonra RM'nin daha bir ezber odaklı anlattığını fark edip Mert Hoca'ya geçmiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…