Mert hoca matematik kampı çok zor

valla ben ne zaman mert hocadan çalışsam o konu hakkında hiçbir şey yapamıyorum bence eyüp b veya rehber matematik izlemelisin rehber mat kolay olabilir ama konuyu güzel kavrıyorsun

Vallahi ben ne zaman mert hocadan çalışsam o konu hakkında hiçbir şey yapamıyorum bence Eyüp b veya rehber matematik izlemelisin rehber mat kolay olabilir ama konuyu güzel kavrıyorsun.

Hocam ben konuda matematik test kitabı demişitm. Kamp dememiştim. Fakat moderatör bey konuyu tuhaf bir yere çekmiş bir de bana ceza vermiş. Sizi cevaplayamadım. Hocam mert hocanın konu anlatımında pek bir eksik göremedimde dediğim gibi test kitapları çok zor.

Hocam ben konuda matematik test kitabı demişitm. Kamp dememiştim. Fakat moderatör bey konuyu tuhaf bir yere çekmiş bir de bana ceza vermiş. Sizi cevaplayamadım. Hocam mert hocanın konu anlatımında pek bir eksik göremedimde dediğim gibi test kitapları çok zor.
kamp yazmışsınız hocam test kitabından bahsetmemişsiniz, seni zorluyorsa başka kaynağa geç analitik olabilir mesela

Vallahi ben ne zaman mert hocadan çalışsam o konu hakkında hiçbir şey yapamıyorum bence Eyüp b veya rehber matematik izlemelisin rehber mat kolay olabilir ama konuyu güzel kavrıyorsun.

Bende de eskiden sizin durum vardı mert hoca kampı için bence önce bir belirli birikim gerekiyor yani temeliniz olması veya 1-2 sb çözmüş olmanız gerekiyor eğer başlangıç seviyesi olarak bir hoca istiyorsanız şiddetle bıyıklı matematik öneririm zorlandığım konularda çok güzel anlatıyor kendisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı