E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Herkese merhaba, elimde Mert hocanın video ders kitabı ve soru bankası var. Fakat arkadaşım bıyıklı matematik daha temel ve güzel dedi sizce ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Herkese merhaba, elimde Mert hocanın video ders kitabı ve soru bankası var. Fakat arkadaşım bıyıklı matematik daha temel ve güzel dedi sizce ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 9 Aralık 2023 #2 AYT için tunç kurt ve matematiğin gülen yüzü daha iyi bence.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 9 Aralık 2023 #3 Mert hocanın kitabı varsa mert hocadan git, neden ekstra masraf yapasın ki? hepsi aynı şeyi anlatmıyor mu?
Mert hocanın kitabı varsa mert hocadan git, neden ekstra masraf yapasın ki? hepsi aynı şeyi anlatmıyor mu?
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 ehbk dedi: Mert hocanın kitabı varsa mert hocadan git, neden ekstra masraf yapasın ki? Hepsi aynı şeyi anlatmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanki bıyıklı matematik daha iyi anlatıyor gibi geldi de. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
ehbk dedi: Mert hocanın kitabı varsa mert hocadan git, neden ekstra masraf yapasın ki? Hepsi aynı şeyi anlatmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanki bıyıklı matematik daha iyi anlatıyor gibi geldi de.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #5 emirhan12345 dedi: Sanki bıyıklı matematik daha iyi anlatıyor gibi geldi de. Genişletmek için tıkla... Rehber Matematiği sakın izleme geçen gözleri kapatın dedi videounun sonuna kadar öyle kaldım. Şaka maka harbiden izleme. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
emirhan12345 dedi: Sanki bıyıklı matematik daha iyi anlatıyor gibi geldi de. Genişletmek için tıkla... Rehber Matematiği sakın izleme geçen gözleri kapatın dedi videounun sonuna kadar öyle kaldım. Şaka maka harbiden izleme.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #6 bbnoS dedi: Rehber Matematiği sakın izleme geçen gözleri kapatın dedi videounun sonuna kadar öyle kaldım. Şaka maka harbiden izleme. Genişletmek için tıkla... Yok Rehber matematik izlemem de, bilemedim ya.
bbnoS dedi: Rehber Matematiği sakın izleme geçen gözleri kapatın dedi videounun sonuna kadar öyle kaldım. Şaka maka harbiden izleme. Genişletmek için tıkla... Yok Rehber matematik izlemem de, bilemedim ya.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #7 İkisi de güzel ama ikisi arasından seçim yapacaksak bıyıklı derim.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #8 ozluceprensi dedi: İkisi de güzel ama ikisi arasından seçim yapacaksak bıyıklı derim. Genişletmek için tıkla... Kafam çok karıştı ya. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
ozluceprensi dedi: İkisi de güzel ama ikisi arasından seçim yapacaksak bıyıklı derim. Genişletmek için tıkla... Kafam çok karıştı ya.
Hwaxer Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 470 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #10 Mert hoca ama Eyüp b de öneririm