Mert hoca soru bankası seviyesi nedir?

izzetovicc

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Geçenlerde sipariş ettiğim mert hoca kamp kitabı ve soru bankası elime ulaştı. Bugün 1. günü bitirdim ve testleri çözdüm. Fakat çözdüğüm her 10 soruda 1 ila 3 arasında yanlışım çıktı ve bu benim oldukça moralimi bozdu. Size sorum mert hoca TYT soru bankasının seviyesi nedir ve benim yaşadığım durum normal midir? Hiç yanlışım çıkmaması için neler yapmalıyım ve 70. günün sonunda öğrendiklerimi unutmamak için ne yapmam gerek? Teşekkür ederim şimdiden...

Matematikte bir şey ezberlemediğin için unutmassın ve piyasadaki tüm kitaplar kolaydan zora gidiyor. Yanlış yaptıysan doğrusunu öğren bir daha yanlış yapma bu kadar basit. Yani boş yere ednişelenmişsin saçma bir soruysa çöpe bile atabilirisin.

Mert hocanın soru bankası kötü. Sorular kaliteli değil. Yeni öğrendiğin konuda da 3-4 yanlış çıkması gayet normal. O yanlışların üzerine yoğunlaş ve bir daha yapmamaya çalış. Yanlış çıkan soruları işaretle ama cevabın hangisi olduğunu işaretleme. 1 hafta 2 hafta 1 ay gibi aralıklarla o soruları tekrar yapmaya çalış yapamazsan soru çözümünü izle. Böyle böyle eleyeceksin. 345, 3D gibi yayınları çöz bu arada. Mert Hocanın kitabı bunların yanında çöp kimse kusura bakmasın.

Bende bu sene kazandım, biliyorum saçma sapan şeylere bile kafa yoruyorsun tavsiyem yanlış yapınca konu açacak kadar endişelenmek yerine sadece çalışmaya devam et.

Mert hocanın soru bankası kötü. Sorular kaliteli değil. Yeni öğrendiğin konuda da 3-4 yanlış çıkması gayet normal. O yanlışların üzerine yoğunlaş ve bir daha yapmamaya çalış. Yanlış çıkan soruları işaretle ama cevabın hangisi olduğunu işaretleme. 1 hafta 2 hafta 1 ay gibi aralıklarla o soruları tekrar yapmaya çalış yapamazsan soru çözümünü izle. Böyle böyle eleyeceksin. 345, 3D gibi yayınları çöz bu arada. Mert Hocanın kitabı bunların yanında çöp kimse kusura bakmasın.
Evet youtube hocaları kötü.

Matematikte bir şey ezberlemediğin için unutmassın ve piyasadaki tüm kitaplar kolaydan zora gidiyor. Yanlış yaptıysan doğrusunu öğren bir daha yanlış yapma bu kadar basit. Yani boş yere ednişelenmişsin saçma bir soruysa çöpe bile atabilirisin.
Teşekkür ederim.
Günlük kaç soru çözmeliyim pekişmesi için sizce?
Bende bu sene kazandım, biliyorum saçma sapan şeylere bile kafa yoruyorsun tavsiyem yanlış yapınca konu açacak kadar endişelenmek yerine sadece çalışmaya devam et.
Haklısınız.

Şuanlık matematik için sadece günlük kamptan ilerleyip Mert Hoca'nın ödev olarak verdiği yerden soru çözüyorum fazladan ne yapmamı önerirsiniz. Üstüne bir de 345 alıp oradan mı ilerlesem sizce ?

Evet youtube hocaları kötü.
Youtube hocaları kötü değil. Bazıları iyi.

Günlük kaç soru diye bir şey yok. Konuyu iyice anladıktan sonra kolaydan zora doğru kitap çözeceksin. Vaktin yettiğince. Soruları da düzgün özümseyeceksin. Yaptığın yanlışları işaretleyip tekrar döneceksin.

Teşekkür ederim.

Haklısınız.

Şuanlık matematik için sadece günlük kamptan ilerleyip Mert Hoca'nın ödev olarak verdiği yerden soru çözüyorum fazladan ne yapmamı önerirsiniz. Üstüne bir de 345 alıp oradan mı ilerlesem sizce ?
Ben 3 kitaptan gitmiştim matemetik için, 1 konuyu bitirip direkt üçündende çözüyodum .Zaten yazın başlamışsın zamanın vardır yapabilirsin bunu zaten konular bitince deneme paso.

Bir tavsiye daha niceliğe değil niteliğe bak, çok kahrını çektim bunun bir de video çözümüne hemen bakma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı