EmiinTN Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 Sa dostlar mert hoca video ders kitabını almayı düşünüyorum, fiyatı uygun. Sizce nasıl TYT'i bitirmek için iyi bir kitap mıdır?
Sa dostlar mert hoca video ders kitabını almayı düşünüyorum, fiyatı uygun. Sizce nasıl TYT'i bitirmek için iyi bir kitap mıdır?
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 8 Mayıs 2023 #2 Ben kullandım detayı iyi tüm konuyu veriyor. İş sende bitiyor üzerine soru çözeceksen alınır.
EmiinTN Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #3 Schumacher dedi: Ben kullandım detayı iyi tüm konuyu veriyor. İş sende bitiyor üzerine soru çözeceksen alınır. Genişletmek için tıkla... Peki ya eko kitapla normal kitap arasında sadece boyut farkımı var hangisini almak mantıklı.
Schumacher dedi: Ben kullandım detayı iyi tüm konuyu veriyor. İş sende bitiyor üzerine soru çözeceksen alınır. Genişletmek için tıkla... Peki ya eko kitapla normal kitap arasında sadece boyut farkımı var hangisini almak mantıklı.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 9 Mayıs 2023 #4 EmiinTN dedi: Peki ya eko kitapla normal kitap arasında sadece boyut farkımı var hangisini almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... Eko=Ekolojik olması gerekiyor diye biliyorum. Çevreye daha az zararlı hâli yani.
EmiinTN dedi: Peki ya eko kitapla normal kitap arasında sadece boyut farkımı var hangisini almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... Eko=Ekolojik olması gerekiyor diye biliyorum. Çevreye daha az zararlı hâli yani.