Mert Hoca vs Eyüp Boncuk

Gökdeniz7

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 12. sınıfa geçiyorum. Şu an Mert Hoca VDD'den TYT matematik çalışıyorum. Ama genelde derece öğrencileri Eyüp B.'den dinlemiş oluyor. Benim TYT matematik netim 10 civarı. Şu anda Sayı Basamakları konusundayım. Aklımda Eyüp B.'nin VDD'sini alıp kaldığım yerden devam etmek var. Sizce böyle yapmalı mıyım? Çünkü baktığımda çoğunluk Eyüp B. izliyor ve 30 dan aşağı yapmıyor. Mert Hoca izleyenlere de baktım 20-25 civarı genelde. Özellikle sınava girenler ve mezunlar deneyimlerini ve hangi hocadan izleyip kaç net yaptıklarını söylerlerse sevinirim. Hedefim ilk 10K.

Hoca farkından net artmaz öğrencinin çalışmasına ve biraz kapasitesine bağlı TYT matematik adına. Eyüpb yi tercih ederim her eyüpb izleyen adam 30 net yapmıyor bunu YouTube'da çoğu kişi böyle lanse ediyor reklam yapmak için. Kendinize odaklanın...

İzlenilen Youtube kanalına göre net yapıldığını ilk defa duyuyorum. Eyüp B izleyin.

İzleyenlerin kaçar net yaptığına bağlı olarak öğretmen seçimi yapılmaz. Seviyenize göre yapmalısınız bu seçimi. Temeliniz yoksa ya da zayıfsa "Bıyıklı matematik" veya "Mert hoca"yı, temeliniz varsa "Eyüp B"yi öneririm. Mert hoca bana cıvık geldi, ciddiyeti bozuyor biraz.

Bu da son yıllarda çıktı. Her öğrencinin frekansı her hocayla uyuşmuyor. Herkes Eyüp hocayı ilahlaştırırcasına öneriyor ama ben bir halt anlamıyorum o adamdan. Bende matematiğin güler yüzünü izliyorum ve anlıyorum.

TYT için hoca önemli değil, sen önemlisin. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu dinleyip bol soru çöz. Ama AYT kısmında hoca çok önemli.

Evet aç youtubedan bir iki video bak sarmadıysa değiştir anlamadım. Video ders kitabının içeriği hakkında sorulsa tamam da anlatış şekli olarak sormak mantıksız. Ben de pkob u tüm hocalardan dinledim bi tek o dediğin adamdan anladım

Herkes her hocadan anlamaz. Tüm hocaların 1-2 videosunu izleyin, sevdiğinizi izleyin.

Ha sevdiğiniz hoca derken, izlediğiniz hoca (her ders için) ezber yaptırmamalı, konunun mantığını kavratmalı.

Ya herkes son zamanlarda o kadar kötülüyor ki Mert hocayı acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.

Ya herkes son zamanlarda o kadar kötülüyor ki Mert hocayı acaba hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.
Hocam, kötülemedim ki. Bana ciddi gelmediğini söyledim sadece. Birkaç dersini izledim ama çok sulu geldi, cıvık geldi yani bana ama en önemlisi şu: Siz dersten verim alıyorsanız, anlıyorsanız ve ilerlediğinizi fark ediyorsanız o öğretmen sizin için uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…