Mert hocanın soru bankası neden çok zor?

Aynı hoca muhtemelen 2 sene öncekiyle bittikten sonra 345 falan alabilirsin veya bir adet daha kolay orta soru bankası.

345 var bende yapabiliyorum ama verimli olduğunu hissetmiyordum çünkü direkt orta kaynaktan başlamıştım bu kitap bitince daha verimli olur umarim.

345 var bende yapabiliyorum ama verimli olduğunu hissetmiyordum çünkü direkt orta kaynaktan başlamıştım bu kitap bitince daha verimli olur umarim.

Piyasada çok düzgün TYT kaynağı görmüyorum ben Bilgi Sarmal miray falan uçmuş gitmiş mesela. Geçen sene ve 11. sınıf kitabına aldanıp TYT miray aldım almaz olaydım. Endemik falan kolay olması lazım eğer TYT'si varsa bak ona istersen. İleride daha iyi olur ama zorlanmak iyidir.

Mert Hoca'nın anlatış şekliyle alakalı birazda. Kendisi video başına test ödevi veriyor ve testinde verdiği şeyler genelde videoda çözdüğü sorular oluyor. Videolarında bol bol farklı cins sorular çözüyor. Yani aslında Mert Hoca'nın kaynağını güzel dinlersen sorularıda aynı kalıp oluyor genelde.

Sorular aynı oluyor ama biraz cıvıklık yapıyor bir de çok hızlı anlatıyor aynı yeri sürekli geri sariyorum anlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…