Mert hocanın tilt denemesi kaç günde biter?

erdopanpa

Hectopat
Şu an türevi bitirdim 3 kaynaktan limitle trigonometri 1 ve 2'de bitti bir tek integral kaldı. Sizce alsam integralin konu anlatımı ile birlikte 14 günde biter mi? Bir de çözen varsa soruları nasıl acaba? Apotemi türev ve çap trigonometriyi çözdüm ana konulardan diğerlerinden mikro orijinal fasiküllerini ve 345 soru bankasından bitirdim, çok zorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava girecek her öğrencinin çözmesi lazım bence soruları aşırı kaliteli. Yapamadığın soru olursa üzülme zaten hepsi çok üst düzey. Son günlerde İntegrale abanıp bir yandan çözebilirsin faydası olur.

Trigonometriden yana faydalı olur mu sence ne kadar çalışsamda hala soru kaçırıyorum

Zaman yok sadece trigodan patlıyorsanız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu listedeki soruların yarısını falan tarasanız çok şey katar. Şu an TİLT alıp çözmek zaman öldürür onun yerine bu listeyi bitirip ayt mat branş sallamanız daha faydalı.

15 günde biter TİLT.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…