B Batuhan Görkem Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #1 Mert Mısırlı arkadaşımız bana Facebook'tan böyle bir konu açmamı istedi. Nerede yanlış bilgilendirme yaptığını öğrenmek istiyor. Artık şu "Gelen Kutusu" problemini halledin. Hangi cümleden ceza aldığımızı göremiyoruz. @Mert Mısırlı @MF @Egemen Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2014
Mert Mısırlı arkadaşımız bana Facebook'tan böyle bir konu açmamı istedi. Nerede yanlış bilgilendirme yaptığını öğrenmek istiyor. Artık şu "Gelen Kutusu" problemini halledin. Hangi cümleden ceza aldığımızı göremiyoruz. @Mert Mısırlı @MF @Egemen
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #2 Bence de halledilmeli bu, neden ceza aldık göremiyoruz.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #3 Doğru bende bir kaç kere ceza yedim ve yazdığım yazılara tek tek bakmak zorunda kalıyorum
ichweissesnicht Hectopat Katılım 31 Aralık 2012 Mesajlar 493 Yer İzmir 11 Ağustos 2014 #4 Nerede yazım yanlışı yaptığımızı belirtmeniz çok iyi olur bencede. Ayriyetten yanlışın yanında doğrusunuda yazsanız çok çok süper olur. Ve yaptığımız yanlışın doğrusunu öğrenerek aynı hatayı bir daha yapmamış oluruz.
Nerede yazım yanlışı yaptığımızı belirtmeniz çok iyi olur bencede. Ayriyetten yanlışın yanında doğrusunuda yazsanız çok çok süper olur. Ve yaptığımız yanlışın doğrusunu öğrenerek aynı hatayı bir daha yapmamış oluruz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Ağustos 2014 #5 Ceza alan kullanıcılar olayı kişisel algılayıp yönetici arkadşalarımızı rahatsız ettiğinden dolayı ceza alımında özel mesaj göndermeyi kapattık.
Ceza alan kullanıcılar olayı kişisel algılayıp yönetici arkadşalarımızı rahatsız ettiğinden dolayı ceza alımında özel mesaj göndermeyi kapattık.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Ağustos 2014 #6 Mert Mısırlı, "Orijinal oyunlara destek verilememekte" mesajından dolayı yarım günlük uyarı almıştır. Mesaj silinmiştir.
Mert Mısırlı, "Orijinal oyunlara destek verilememekte" mesajından dolayı yarım günlük uyarı almıştır. Mesaj silinmiştir.