E erencira Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 270 20 Şubat 2024 #1 İnce telli, dalgalı, yumuşak saçım var, bere filan takınca saçım çok kötü oluyor, sprey filanda kurtarmıyor, saçımı nasıl böyle kuru sert ve kalın telli yapabilirim?
İnce telli, dalgalı, yumuşak saçım var, bere filan takınca saçım çok kötü oluyor, sprey filanda kurtarmıyor, saçımı nasıl böyle kuru sert ve kalın telli yapabilirim?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Şubat 2024 #3 Saçının yapısını değiştiremezsin.
E erencira Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 270 20 Şubat 2024 #4 EmreLds dedi: Saçının yapısını değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... En azından Brezilya fönü ya da perma yaptırabilirim
EmreLds dedi: Saçının yapısını değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... En azından Brezilya fönü ya da perma yaptırabilirim
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Şubat 2024 #5 erencira dedi: En azından Brezilya fönü ya da perma yaptırabilirim Genişletmek için tıkla... Mertens'in saçı doğal sen istediğin kadar perma yaptır asla bu görünüme kavuşmaz dostum.
erencira dedi: En azından Brezilya fönü ya da perma yaptırabilirim Genişletmek için tıkla... Mertens'in saçı doğal sen istediğin kadar perma yaptır asla bu görünüme kavuşmaz dostum.
E erencira Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 270 20 Şubat 2024 #6 EmreLds dedi: Mertens'in saçı doğal sen istediğin kadar perma yaptır asla bu görünüme kavuşmaz dostum. Genişletmek için tıkla... Başlığı moderatör değiştirdi, şu moderatörler yüzünden bu siteyi bırakacağım, Galatasaraylı moderatör sorumu değiştirme abicim
EmreLds dedi: Mertens'in saçı doğal sen istediğin kadar perma yaptır asla bu görünüme kavuşmaz dostum. Genişletmek için tıkla... Başlığı moderatör değiştirdi, şu moderatörler yüzünden bu siteyi bırakacağım, Galatasaraylı moderatör sorumu değiştirme abicim