Meryem Can tarzı geçiş yapımı

Dans eden noodle

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 0:57'de başlayan türden geçişi nereden bulabilir veya mobilden nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 0:57'de başlayan türden geçişi nereden bulabilir veya mobilden nasıl yapabilirim?

İnternette ayarlanabilir şekilde hazır dosyalar bulunuyor diye biliyorum bunlarla ilgili. Sanırım itemsatış sitesinde de satılıyordu böyle video için efekt paketleri. Bildiğim kadarıyla video düzenlemesini Meryem Can'ın kendi editörü yapıyor.

Mobilden yapmak zor olur bu arada, önerim bilgisayarınız varsa Filmora veya After Effects öğrenmeniz olur. After Effects daha karışık ama Filmora bayağı basit hazır bir şablon bulursanız. Youtube'da ufak bir ingilizce araştırmayla bulacağınızı düşünüyorum. 😀

Tarzı yok. Bionluk gibi siteden sipariş verebilirsin.
Hocam Bionlukta satış yapan çoğu freelancer zaten ücretsiz şablonların üstüne logo yapıştırıp satıyorlar kaliteli bir satıcıdan iyi bir ücretle verilmeyen bir sipariş ise.

Mobilden yapmak zor olur bu arada, önerim bilgisayarınız varsa Filmora veya After Effects öğrenmeniz olur. After Effects daha karışık ama Filmora bayağı basit hazır bir şablon bulursanız. Youtube'da ufak bir ingilizce araştırmayla bulacağınızı düşünüyorum. 😀

Hocam Bionlukta satış yapan çoğu freelancer zaten ücretsiz şablonların üstüne logo yapıştırıp satıyorlar kaliteli bir satıcıdan iyi bir ücretle verilmeyen bir sipariş ise.
Yok ya bilgisayarım yok maalesef :( Ama teşekkürler öneri için.

Tarzı yok. Bionluk gibi siteden sipariş verebilirsin.
Anladım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı