Mesaj düzenlerken uyarı almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

261538

Gigapat
Makaleler
98
Bir konuya mesaj yazıyorum, sonrasında düzeltiyorum sonra tekrar aynı konuya göz atıyorum ve düzeltmem gereken yerlerin olduğu aklıma geliyor ve tekrar düzenle dediğimde ne görüyorum, pusuya yatmış bir ban. Artık gerçekten aldığım cezalara gülmeye başladım. Bu düzenle butonu ne için var? Mesajı yazmışım 1 dakika olmamış daha, konuyu terk etmemişim, hala konudayım. Gerçekten böyle bir ceza yönetim ekibi alsa ne düşünür merak ediyorum. Bunları bu şekilde yazmış olsam "he he" diyenler olacak o an aklıma ShadowPlay geliyor ve bir basıyorum kayıtlar var.

Ceza almak bu kadar basit olmalı mı, gerçekten? Uyarı ya da ceza verilmeden önce üye kontrol edilse daha iyi olmaz mı? Yazıp çıkmış mı, yoksa konuda mı, düzenleme mi, yapıyor. Sonuçta bir ceza alıyor ve bunlar tutuluyor ve bunun üstüne bir de mesaj engeli alıyor. Hayır, askeri düzen var ise moderatör arkadaşlar da bir şeyler yemeli, bir yetkilinin 1 gün içinde attığı mesajlardan rahatlıkla 4-5 tane hatalı mesajı olanlar var.

@Recep Baltaş @MF

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir konuya mesaj yazıyorum, sonrasında düzeltiyorum sonra tekrar aynı konuya göz atıyorum ve düzeltmem gereken yerlerin olduğu aklıma geliyor ve tekrar düzenle dediğimde ne görüyorum, pusuya yatmış bir ban.
Size tahsis edilen, hatanızı gözleyen, hata bulduğu an ışık hızında uyarı veren bir moderatör bulunmuyor.
Mesajı göndermeden önce kontrol etmeniz gerekiyor. Mesaj gönderildikten sonra yapılan bir hata varsa düzeltilir ve uyarı verilir.
Uyarınızda hata da yok.
Pusuya yatan biz değil gibiyiz bu durumda...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı