emircansn Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Selamünaleyküm. +90 5xx XXX XX XX Gibi yani kişisel bir numaradan mesaj aldım bu ne olabilir? "Tebrikler. 280 liret bir is teklifi aldiniz. İs kontagi :Telegram: @Tehlikeli_olabilir_diye_gizledim"
Selamünaleyküm. +90 5xx XXX XX XX Gibi yani kişisel bir numaradan mesaj aldım bu ne olabilir? "Tebrikler. 280 liret bir is teklifi aldiniz. İs kontagi :Telegram: @Tehlikeli_olabilir_diye_gizledim"
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.542 Makaleler 65 Çözümler 1.039 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #2 Bugün bana da buna benzer bir mesaj geldi. Kaldı ki iş başvurun falan yoksa ciddiye alma, dolandırıcı numaralar oluyor.
Bugün bana da buna benzer bir mesaj geldi. Kaldı ki iş başvurun falan yoksa ciddiye alma, dolandırıcı numaralar oluyor.
ulpian Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 18 Haziran 2022 #3 Spam mesaj. Engelleyip silin.
volkandemirel01 Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 Telegramda ki kanallarda mesaj yazıyorsunuz. Oradan sizi bulup dolandırıcılar yazıyor. Engelle geç.
rıdemistaken Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer Ankara 18 Haziran 2022 #5 emircansn dedi: Selamünaleyküm. +90 5xx XXX XX XX Gibi yani kişisel bir numaradan mesaj aldım bu ne olabilir? "Tebrikler. 280 liret bir is teklifi aldiniz. İs kontagi :Telegram: @Tehlikeli_olabilir_diye_gizledim" Genişletmek için tıkla... Dolandırıcılardan gelen klasik mesajlar engelle geç.
emircansn dedi: Selamünaleyküm. +90 5xx XXX XX XX Gibi yani kişisel bir numaradan mesaj aldım bu ne olabilir? "Tebrikler. 280 liret bir is teklifi aldiniz. İs kontagi :Telegram: @Tehlikeli_olabilir_diye_gizledim" Genişletmek için tıkla... Dolandırıcılardan gelen klasik mesajlar engelle geç.
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #6 Dolandırıcılık tabii ki sakın ordaki linklere basmayın telefonunuza ya virüs girer ya da botnet olur.
Dolandırıcılık tabii ki sakın ordaki linklere basmayın telefonunuza ya virüs girer ya da botnet olur.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 18 Haziran 2022 #7 İş teklifi dediğin mail ile olur ya da telefondan sizi arar ama hiçbir firma özellikle insan kaynakları tarafından kendini tanıtmadan SMS yoluyla iş teklifi/tanımı yap(a)maz.
İş teklifi dediğin mail ile olur ya da telefondan sizi arar ama hiçbir firma özellikle insan kaynakları tarafından kendini tanıtmadan SMS yoluyla iş teklifi/tanımı yap(a)maz.
emircansn Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #8 emircansn dedi: Selamünaleyküm. +90 5xx XXX XX XX. Gibi yani kişisel bir numaradan mesaj aldım bu ne olabilir? "Tebrikler. 280 liret bir is teklifi aldiniz. İs kontagi :Telegram: @tehlikeli_olabilir_diye_gizledim" Genişletmek için tıkla... LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Bugün bana da buna benzer bir mesaj geldi. Kaldı ki iş başvurun falan yoksa ciddiye alma, dolandırıcı numaralar oluyor. Genişletmek için tıkla... Nyaan_Neko dedi: Dolandırıcılık tabii ki sakın oradaki linklere basmayın telefonunuz ya virüs girer ya da botnet olur. Genişletmek için tıkla... volkandemirel01 dedi: Telegram'da ki kanallarda mesaj yazıyorsunuz. Oradan sizi bulup dolandırıcılar yazıyor. Engelle geç. Genişletmek için tıkla... Şöyle ki Telegram'da ki numaraya meraktan yazdım sıkıntı olmaz değil mi?
emircansn dedi: Selamünaleyküm. +90 5xx XXX XX XX. Gibi yani kişisel bir numaradan mesaj aldım bu ne olabilir? "Tebrikler. 280 liret bir is teklifi aldiniz. İs kontagi :Telegram: @tehlikeli_olabilir_diye_gizledim" Genişletmek için tıkla... LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Bugün bana da buna benzer bir mesaj geldi. Kaldı ki iş başvurun falan yoksa ciddiye alma, dolandırıcı numaralar oluyor. Genişletmek için tıkla... Nyaan_Neko dedi: Dolandırıcılık tabii ki sakın oradaki linklere basmayın telefonunuz ya virüs girer ya da botnet olur. Genişletmek için tıkla... volkandemirel01 dedi: Telegram'da ki kanallarda mesaj yazıyorsunuz. Oradan sizi bulup dolandırıcılar yazıyor. Engelle geç. Genişletmek için tıkla... Şöyle ki Telegram'da ki numaraya meraktan yazdım sıkıntı olmaz değil mi?
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.542 Makaleler 65 Çözümler 1.039 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #9 Sıkıntı oluşturmaz da bu tarz numaralar genellikle dolandırıcı oluyor. İtibar etmeyiniz. Telegram üzerinden yazdın, değil mi?
Sıkıntı oluşturmaz da bu tarz numaralar genellikle dolandırıcı oluyor. İtibar etmeyiniz. Telegram üzerinden yazdın, değil mi?
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #10 emircansn dedi: Şöyle ki Telegram'da ki numaraya meraktan yazdım sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama bir link vs. atarlarsa sakın tıklamayın numarayı da engelleyip silin.
emircansn dedi: Şöyle ki Telegram'da ki numaraya meraktan yazdım sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama bir link vs. atarlarsa sakın tıklamayın numarayı da engelleyip silin.