Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #1 Benim laptopta da aynı sıkıntı vardı. Temizinden bir format attım, geçti.
F f0restwOw Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #2 Silinen üye dedi: Benim laptopta da aynı sıkıntı vardı. Temizinden bir format attım, geçti. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım mesaj kasmak için yazma. Adam ne diyor? Format attım, geçmedi diyor. Sen hala temizinden format at diyorsun. Arkadaşın sorununa gelince SSD yararlı olabilir.
Silinen üye dedi: Benim laptopta da aynı sıkıntı vardı. Temizinden bir format attım, geçti. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım mesaj kasmak için yazma. Adam ne diyor? Format attım, geçmedi diyor. Sen hala temizinden format at diyorsun. Arkadaşın sorununa gelince SSD yararlı olabilir.
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #3 @Silinen üye "Temizinden bir format attım" cümlesini kurarken, "Temiz" kelimesini kullandım fark ettiysen.
@Silinen üye "Temizinden bir format attım" cümlesini kurarken, "Temiz" kelimesini kullandım fark ettiysen.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Kasım 2014 #4 Yine de yeterli bir açıklama değil Berat. Konulara cevap verirken biraz daha üretken olalım ya da detaylıca araştırma yapalım. Hatta ürettiklerimizi araştırma yaparak teyit edelim
Yine de yeterli bir açıklama değil Berat. Konulara cevap verirken biraz daha üretken olalım ya da detaylıca araştırma yapalım. Hatta ürettiklerimizi araştırma yaparak teyit edelim