Mesaj sesini rastgele bir ses ile değiştirmek

Sakitsu

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Mesaj sesini rastgele yapabilen bir program var mı diye sormak istiyorum. Mesela 2-3 tane ses dosyası seçip, bunları her mesajda ya da bildirimde rastgele olarak çalacak bir program arıyordum. Acaba böyle bir program var mıdır ya da bunun bir yöntemi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

MP3 kesici diye bir program var. Bildirim ve zil sesini oradan ayarlanabiliyor diye biliyorum bir de telefon markanız ne, Huawei ise müzik uygulamasından yapabiliyorsunuz.

Uygulamaya gerek yok. Benim telefonum Samsung mesela kişiyi düzenle diyip oradan eb aşağıya inince bildirim sesini arama sesini değiştirebiliyorsun. Senin dediğin bence biraz saçma sanmam öyle bir uygulama olmasını ve biraz da güven problemi olur 3. taraf bir uygulamanın senin mesajlarını okuması vs. ben açıkçası böyle bir program yapsam kesinlikle bunu yapardım.

Yıllardır mobil cihazlara teknik destek veriyorum, ilk defa böyle bir talep ile karşılaştım.

Google Play üzerinden random notification sounds olarak aratırsanız ilgili uygulamaları bulabilirsiniz.

Mesaj sesi derken mesajlarınızda çalan bildirim sesi mi?
Evet bildirim sesi.
MP3 kesici diye bir program var. Bildirim ve zil sesini oradan ayarlanabiliyor diye biliyorum bir de telefon markanız ne, Huawei ise müzik uygulamasından yapabiliyorsunuz.
Amacım bu değil. 4 yada 5 adet ses dosyası var diyelim. Bunları rastgele çalacak bişey arıyorum. Telefonum oppo a72.
Yıllardır mobil cihazlara teknik destek veriyorum, ilk defa böyle bir talep ile karşılaştım.

Google Play üzerinden random notification sounds olarak aratırsanız ilgili uygulamaları bulabilirsiniz.
Teşekkürler deneyeceğim.

Bildirim sesini normal olarak değiştirmeyi biliyorum kardeş 50 yaşında değilim zaten Android oyunu yapma deneyimim de oldu.
Random Notification Sounds uygulamasını kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 722300
Teşekkürler, adamsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildirim sesini normal olarak değiştirmeyi biliyorum kardeş 50 yaşında değilim zaten Android oyunu yapma deneyimim de oldu.

Teşekkürler, adamsın.
Sakin ol reis sadece yardımcı olmaya çalıştım, Lütfen burası düzgün bir yer. Ayrıca mesaj okuma konusu da örnek içindi.

Sakin ol reis sadece yardımcı olmaya çalıştım, Lütfen burası düzgün bir yer. Ayrıca mesaj okuma konusu da örnek içindi.

Pardon reis bu aralar çok alınganım da sana çatmış olduk kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…