Mesaj söylemleri ile dava açılabilir mi?

Gözümün önüne geldi de... Halay videosu falan.

Telegram üzerinde edilen küfürde kişinin ekran fotoğrafını alıp özel mesajdan seni TCK 125 gereğince dava ediyorum. Evine mahkeme kağıdı geldiği zaman biraz da sen uğraşırsın demiştim. Görüldü attı 3-4 saat sonra. Abi çok özür dilerim ben lisede okuyorum askerlik hayallerim var lütfen yapma gibi laflar söylemeye başladı işin tuhafı zaten telegramdasın, ayrıca kim bir küfür için uğraşır (uğraşanlar var).

Bir işin içine maddiyat girdiği zaman arkadaşlıkta dostlukta biter nokta.
Hocam o kadar uğraştım ki para girmesin diye. Kendi parası benimmiş gibi davranıp ne harcadım ne harcattırdım. Ama zorla insan parasını sokağa atmak ister mi? Bu istiyormuş.

Hocam o kadar uğraştım ki para girmesin diye. Kendi parası benimmiş gibi davranıp ne harcadım ne harcattırdım. Ama zorla insan parasını sokağa atmak ister mi? Bu istiyormuş.

Benzer bir durum başıma geldi 5 bin TL kadar zarara soktu beni ağzını burnunu eline verdim haciz ayağına kadar gitti hala daha akıllanmıyor. Arkadaş veya dost dediğin adam kalmamış bu devirde onu anladım.

İnsanlar cidden garip. Düşünmeden hareket etmek ne kadar saçma. Hani elimde olsa böylelerine oy hakkı vermem.

Benzer bir durum başıma geldi 5 bin TL kadar zarara soktu beni ağzını burnunu eline verdim haciz ayağına kadar gitti hala daha akıllanmıyor. Arkadaş veya dost dediğin adam kalmamış bu devirde onu anladım.

Şu an hiç derdim yokken, derdim oldu. Girdiğin zarar benim de zararım diyerek parasının belli kısımını ödemeyi teklif ettim ve ödeyeceğim kendimi sıkıntıya sokmadan. (Buna aptallık diyebilirsiniz. Ama çok hukukumuz oldu, içim el vermez.) İsterse banka haciz getirsin şu saatten sonrada umurumda olmaz durumu. Dövmek çok istedim hocam. Her uyarışımda haklı çıktım. Kendi bildiğini okuyup kendi zarara girdi. Kendi bilir, kendi parası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…