G Gizem12 Yoctopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2021 #1 Eski sevgilim bana bir bir mesaj attı indirmeye çalıştım ama inmedi. Bunu birkaç kez denedim ama olmadı, mesaj üzerinden telefonuma erişim sağlayabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2021
Eski sevgilim bana bir bir mesaj attı indirmeye çalıştım ama inmedi. Bunu birkaç kez denedim ama olmadı, mesaj üzerinden telefonuma erişim sağlayabilir mi?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 30 7 Aralık 2021 #2 Güvenmiyorsanız attığı hiçbir linke tıklamayın. KasperSky ile temiz tarama yapın.
Heisenbergin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.164 Çözümler 14 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 7 Aralık 2021 #3 İndirilmediyse bir şey yapması zor. Neden indirmeyi deniyorsunuz ki? Böyle bir şeyden şüphe duyuyorsanız temkinli davranmanız gerekir.
İndirilmediyse bir şey yapması zor. Neden indirmeyi deniyorsunuz ki? Böyle bir şeyden şüphe duyuyorsanız temkinli davranmanız gerekir.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 7 Aralık 2021 #4 Agah gibi dedi: Güvenmiyorsanız attığı hiçbir linke tıklamayın. KasperSky ile temiz tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky?
Agah gibi dedi: Güvenmiyorsanız attığı hiçbir linke tıklamayın. KasperSky ile temiz tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 30 7 Aralık 2021 #5 enesxq dedi: Kaspersky? Genişletmek için tıkla... Virüslü bir sitenin linkini atmış olabilir bilemezsiniz.
enesxq dedi: Kaspersky? Genişletmek için tıkla... Virüslü bir sitenin linkini atmış olabilir bilemezsiniz.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 7 Aralık 2021 #6 Agah gibi dedi: Virüslü bir sitenin linkini atmış olabilir bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... İsmi yanlış yazdınız ayrıca root olmamış Android cihaza virüs bulaştırmak bu kadar kolay olmaz heleki güncel Android ve tarayıcı kullanıyorsa.
Agah gibi dedi: Virüslü bir sitenin linkini atmış olabilir bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... İsmi yanlış yazdınız ayrıca root olmamış Android cihaza virüs bulaştırmak bu kadar kolay olmaz heleki güncel Android ve tarayıcı kullanıyorsa.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 30 7 Aralık 2021 #7 enesxq dedi: İsmi yanlış yazdınız ayrıca root olmamış Android cihaza virüs bulaştırmak bu kadar kolay olmaz heleki güncel Android ve tarayıcı kullanıyorsa. Genişletmek için tıkla... Bu devirde nelerini gördüm hocam.
enesxq dedi: İsmi yanlış yazdınız ayrıca root olmamış Android cihaza virüs bulaştırmak bu kadar kolay olmaz heleki güncel Android ve tarayıcı kullanıyorsa. Genişletmek için tıkla... Bu devirde nelerini gördüm hocam.