F fanatik1tarsftar Femtopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 34 21 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar selam. Bu arkadaşım neden öyle deyip sormam rağmen mesaja cevap vermiyor sizce? Eleman YKS hazirlanıyor da hem ama o hariç işi yok, WhatsApp'a da giriyor.
Arkadaşlar selam. Bu arkadaşım neden öyle deyip sormam rağmen mesaja cevap vermiyor sizce? Eleman YKS hazirlanıyor da hem ama o hariç işi yok, WhatsApp'a da giriyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 21 Ocak 2023 #2 Çok dert ediyorsan ara sor. Ben, ben yazmadığım sürece konuşma çıkmayan kişilerle konuşmayı bıraktım mesela. Herkes halinden memnun gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Çok dert ediyorsan ara sor. Ben, ben yazmadığım sürece konuşma çıkmayan kişilerle konuşmayı bıraktım mesela. Herkes halinden memnun gibi duruyor.
KS KS F fanatik1tarsftar Femtopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 34 21 Ocak 2023 #3 Vavien. dedi: Çok dert ediyorsan ara sor. Ben, ben yazmadığım sürece konuşma çıkmayan kişilerle konuşmayı bıraktım mesela. Herkes halinden memnun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Aradım açmıyor. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Çok dert ediyorsan ara sor. Ben, ben yazmadığım sürece konuşma çıkmayan kişilerle konuşmayı bıraktım mesela. Herkes halinden memnun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Aradım açmıyor.
4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 21 Ocak 2023 #4 fanatik1tarsftar dedi: Aradım açmıyor. Genişletmek için tıkla... Konuşmayı bırak seninle iletişim kurmak istemiyor. Gerçi ilk mesaja cevap vermeyişinden bırakmalıydın ama bayağı kasmışsın. Artı 0 Eksi
fanatik1tarsftar dedi: Aradım açmıyor. Genişletmek için tıkla... Konuşmayı bırak seninle iletişim kurmak istemiyor. Gerçi ilk mesaja cevap vermeyişinden bırakmalıydın ama bayağı kasmışsın.
KS KS F fanatik1tarsftar Femtopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 34 21 Ocak 2023 #5 494528 dedi: Konuşmayı bırak seninle iletişim kurmak istemiyor. Gerçi ilk mesaja cevap vermeyişinden bırakmalıydın ama bayağı kasmışsın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok değer verdigin ve 7 senelik bir arkadaşım. Ondan ötürü kastim. Artı 0 Eksi
494528 dedi: Konuşmayı bırak seninle iletişim kurmak istemiyor. Gerçi ilk mesaja cevap vermeyişinden bırakmalıydın ama bayağı kasmışsın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok değer verdigin ve 7 senelik bir arkadaşım. Ondan ötürü kastim.