Mesajlaşma imkanımız olsun

Arkadaş sorunun çözümünü yazmazsa ceza alabilir.

Bence gelmesi daha iyi.

Teknik bilgisi olan insanlara özelden soru yağması biraz forum amacına uygun değil. Bundan uygun görmüyorum ben.
O zaman mesajlaşma hakkı açık veya kapalı olsun, isteyen kapatır isteyen açar. Facebook dayılar için anti dayı özelliği uygulamıyor mu sanıyorsun ? Bu da onun forum versiyonu.

Arkadaş sorunun çözümünü yazmazsa ceza alabilir.
Nereye yazacak? Ortada sorunla ilgili konu yok daha. Bir başkasının onun sorununu çözüş şeklini kendi çözümü başlığında yeni konu olarak mı açsın? Çözülen konulardaki tek önemli şey çözüm değil, aynı zamanda aşamalarıdır da.

Forum mantığı budur, birinin bir sorunu varsa herkese açık şekilde çözülür. Nasıl çözüldüğü, çözüm aşamalarının ne olduğu herkesçe görülür.

O özelliğe gerek yok GIF geri gelse yeter. Ama bence özelden yardım edenlere ceza gelebilir gelmesi lazım foruma her güncelleme geldiğinde daha beter oluyor.
GIF gitti mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
https://giphy.com/qPD4yGsrc0pdm

Duruyormuş GIF.

Özel mesajı ben de isterim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…