omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2022 #11 Hocam buraya sormanızı önermem, çünkü kendilerine komik gelen "troll" isimler önerecekleri için buradan pek sonuç alamayabilirsiniz.
Hocam buraya sormanızı önermem, çünkü kendilerine komik gelen "troll" isimler önerecekleri için buradan pek sonuç alamayabilirsiniz.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #12 Babbling, mesajlaş.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 12 Kasım 2022 #14 Nörünapp.
MrMdd Decapat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #15 omwr.ptx dedi: Hocam buraya sormanızı önermem, çünkü kendilerine komik gelen "troll" isimler önerecekleri için buradan pek sonuç alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki biraz öyle oldu.
omwr.ptx dedi: Hocam buraya sormanızı önermem, çünkü kendilerine komik gelen "troll" isimler önerecekleri için buradan pek sonuç alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki biraz öyle oldu.
Messi benim babam Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 435 Çözümler 1 12 Kasım 2022 #16 MrMdd dedi: Evet ne yazık ki biraz öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bütün ciddiyetimle cevap verdim.
MrMdd dedi: Evet ne yazık ki biraz öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bütün ciddiyetimle cevap verdim.
MrMdd Decapat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #17 Messi benim babam dedi: Hocam ben bütün ciddiyetimle cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Evet zaten çok beğendik MektApp ismini. Bunu kullanacağız.
Messi benim babam dedi: Hocam ben bütün ciddiyetimle cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Evet zaten çok beğendik MektApp ismini. Bunu kullanacağız.