SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 12 Ocak 2021 #1 Amacım gelişmiş bir uygulama yapmak değil ama çok basit de olsa bir arayüz olsa güzel olabilir. Kodlama dili hakkında çok bir fikrim yok ama Python düşünüyorum.
Amacım gelişmiş bir uygulama yapmak değil ama çok basit de olsa bir arayüz olsa güzel olabilir. Kodlama dili hakkında çok bir fikrim yok ama Python düşünüyorum.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Ocak 2021 #2 Sadece mesajlaşma üzerine kendinizce bir şey yapabilirsiniz ancak şifreleme tekniği olmadan hiçbir işe yaramaz.
Sadece mesajlaşma üzerine kendinizce bir şey yapabilirsiniz ancak şifreleme tekniği olmadan hiçbir işe yaramaz.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 12 Ocak 2021 #3 WhatsApp Erlang diye bir dil ile yapılmış. Fonksiyonelmiymiş ne. Sebebini hatırlamıyorum.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.162 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 12 Ocak 2021 #4 Youtube'da bol bol var, örneğin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Youtube'da bol bol var, örneğin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et