Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 MESEM'de bilişim veri tabanı programcılığına gitmek istiyorum ilgim de var. Sizce gidilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
YTS_Vettel Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 395 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi 13 Temmuz 2025 #2 Zheren dedi: MESEM'de bilişim veri tabanı programcılığına gitmek istiyorum ilgim de var. Sizce gidilir mi? Genişletmek için tıkla... Gidilebilir.
Zheren dedi: MESEM'de bilişim veri tabanı programcılığına gitmek istiyorum ilgim de var. Sizce gidilir mi? Genişletmek için tıkla... Gidilebilir.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 YTS_Vettel dedi: Gidilebilir. Genişletmek için tıkla... Herkes net işsiz kalırsın diyor yok yapay zeka yerinizi alacak diyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
YTS_Vettel dedi: Gidilebilir. Genişletmek için tıkla... Herkes net işsiz kalırsın diyor yok yapay zeka yerinizi alacak diyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
YTS_Vettel Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 395 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi 16 Temmuz 2025 #4 Zheren dedi: Herkes net işsiz kalırsın diyor yok yapay zeka yerinizi alacak diyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... Zamanında matematikçilere hesap makinesi bulundu size gerek kalmadı demişlerdi. Hesap aynı o hesap. Kısaca, koca bir saçmalık.
Zheren dedi: Herkes net işsiz kalırsın diyor yok yapay zeka yerinizi alacak diyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... Zamanında matematikçilere hesap makinesi bulundu size gerek kalmadı demişlerdi. Hesap aynı o hesap. Kısaca, koca bir saçmalık.
furkan312 Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 300 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1 Klavye: Aula F75 Mouse: SteelSeries Prime BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #5 Hocan ne yaptınız geçtiniz mi bende geçmeyi düşünüyorum.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #6 furkan312 dedi: Hocan ne yaptınız geçtiniz mi bende geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 4 Ağustos'ta kayıtlar bence ilginiz varsa ve kendimi sürekli geliştiririm diyorsan git bence.
furkan312 dedi: Hocan ne yaptınız geçtiniz mi bende geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 4 Ağustos'ta kayıtlar bence ilginiz varsa ve kendimi sürekli geliştiririm diyorsan git bence.
furkan312 Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 300 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1 Klavye: Aula F75 Mouse: SteelSeries Prime BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #7 Zheren dedi: 4 Ağustos'ta kayıtlar bence ilginiz varsa ve kendimi sürekli geliştiririm diyorsan git bence. Genişletmek için tıkla... Zor oluyor mu peki.
Zheren dedi: 4 Ağustos'ta kayıtlar bence ilginiz varsa ve kendimi sürekli geliştiririm diyorsan git bence. Genişletmek için tıkla... Zor oluyor mu peki.