Ahqwl Centipat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 14 Ocak 2025 #1 Merhaba, neredeyse 15 tatile gireceğiz fakat e devletten baktığımda devamsızlık kaydı bulunamadı diyor ama okulda müdüre bir soruyorum adam şak diye söylüyor. Bunu müdür olmadan göremez miyim?
Merhaba, neredeyse 15 tatile gireceğiz fakat e devletten baktığımda devamsızlık kaydı bulunamadı diyor ama okulda müdüre bir soruyorum adam şak diye söylüyor. Bunu müdür olmadan göremez miyim?
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 14 Ocak 2025 #2 Müdür e devlete girmemiş olabilir mi?
Ahqwl Centipat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 14 Ocak 2025 #3 noskillmert dedi: Müdür e devlete girmemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum her seferinde sorduğumda e devletten bak diyor gözükmüyor diyince kendisi gösteriyor anlamadım bu işi
noskillmert dedi: Müdür e devlete girmemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum her seferinde sorduğumda e devletten bak diyor gözükmüyor diyince kendisi gösteriyor anlamadım bu işi