MESEM kayıtları devam ediyor mu?

658131

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben şu an 10.sınıfım ve 9.sınıftan 3 ders ile sorumlu geçtim.10.sınıfta ise bu 3 dersin hepsini vermem ve 9.sınıftaki gibi ya sorumlu ya da doğrudan geçme şansım var. Fakat ben bu sene kalacağımı düşünüyorum. Şöyle bir program varmış benim bir arkadaşım 9.sınıfta kaldı ama MESEM'e geçtiği için 10.sınıftan devam etti bu program mesela ben bu sene kalırsam seneye MESEM'e aldırsam hala geçerli olur mu? Ve MESEM kayıtları ne zaman yapılıyor onun hakkında'da bilgi verseniz iyi olur. Açığı mı önerirsiniz yoksa MESEM'imi yardımcı olursanız çok makbule geçer iyi Sosyaller

Öğrenci kayıtları yıl boyu devam ediyor. MESEM'in işleyişini tam olarak bilemiyorum da mantıken 10. sınıfta kalırsanız, krediniz de ona göre verilir. Doğrudan 11. sınıfa atlayabilecek krediniz olmaz yani.

Öğrenci kayıtları yıl boyu devam ediyor. MESEM'in işleyişini tam olarak bilemiyorum da mantıken 10. sınıfta kalırsanız, krediniz de ona göre verilir. Doğrudan 11. sınıfa atlayabilecek krediniz olmaz yani.

Hocam anladığım kadarıyla istediğimiz zaman yıl içerisinde girebiliyoruz. Peki sınavların zorluğu ve dersler hakkında bir bilginiz var mı yani seçmeli ders vesaire? Yardımcı olduğunuz için ayrıyeten teşekkür ederim.

Dersler hakkında bir bilgim yok da sınavları kolay oluyor. Haftanın belli bir günü okula, diğer günler de işe gidiyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar ben şu an 10.sınıfım ve 9.sınıftan 3 ders ile sorumlu geçtim.10.sınıfta ise bu 3 dersin hepsini vermem ve 9.sınıftaki gibi ya sorumlu ya da doğrudan geçme şansım var. Fakat ben bu sene kalacağımı düşünüyorum. Şöyle bir program varmış benim bir arkadaşım 9.sınıfta kaldı ama MESEM'e geçtiği için 10.sınıftan devam etti bu program mesela ben bu sene kalırsam seneye MESEM'e aldırsam hala geçerli olur mu? Ve MESEM kayıtları ne zaman yapılıyor onun hakkında'da bilgi verseniz iyi olur. Açığı mı önerirsiniz yoksa MESEM'imi yardımcı olursanız çok makbule geçer iyi sosyaller.

Açığı önereceğim MESEM sistemi dışarıdan göründüğü ya da anlatıldığı gibi değil tabiri caiz ise çocuk işçilik ve kölelik benden söylemesi kalmamak için çırpın eğer kesin kalırsan açığa geç.

Açığı önereceğim MESEM sistemi dışarıdan göründüğü ya da anlatıldığı gibi değil tabiri caiz ise çocuk işçilik ve kölelik benden söylemesi kalmamak için çırpın eğer kesin kalırsan açığa geç.

Mesaja yeni rastladım, bakacak arkadaşlar için cevaplıyorum. Her firmanın MESEM programı farklıdır. Renault, Fiat, Bosch gibi firmalar ayrıdır, saydığım markalara kıyasla daha küçük olan firmalar ayrıdır. Seçeceğiniz yerin iyi olduğundan emin olduğunuz sürece köle gibi falan çalıştırılmıyorsunuz.

Mesaja yeni rastladım, bakacak arkadaşlar için cevaplıyorum. Her firmanın MESEM programı farklıdır. Renault, Fiat, Bosch gibi firmalar ayrıdır, saydığım markalara kıyasla daha küçük olan firmalar ayrıdır. Seçeceğiniz yerin iyi olduğundan emin olduğunuz sürece köle gibi falan çalıştırılmıyorsunuz.

Teşekkür ederim sınav sistemi kredi halinde mi yoksa normal Anadolu lisesindeki gibi ortalama ile mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı