hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 31 Mart 2025 #11 Mehmet 38ff dedi: Zaten kalfalık ya da ustalık belgeye bakan bir şey değil. MESEM'i bitirmeden önce de kalfa olursan işletme asgari ücretten fazla veya asgari ücret verebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam MESEM'i bitirince ustalık belgesi veriliyor ya o manada dedim. Tabii öncesinde kalfa olma şansınız da var.
Mehmet 38ff dedi: Zaten kalfalık ya da ustalık belgeye bakan bir şey değil. MESEM'i bitirmeden önce de kalfa olursan işletme asgari ücretten fazla veya asgari ücret verebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam MESEM'i bitirince ustalık belgesi veriliyor ya o manada dedim. Tabii öncesinde kalfa olma şansınız da var.
M Mehmet 38ff Decapat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #12 hogwartscanavarı dedi: Hocam MESEM'i bitirince ustalık belgesi veriliyor ya o manada dedim. Tabii öncesinde kalfa olma şansınız da var. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış anlamışım. Haklısınız benim hatam. Teşekkürler.
hogwartscanavarı dedi: Hocam MESEM'i bitirince ustalık belgesi veriliyor ya o manada dedim. Tabii öncesinde kalfa olma şansınız da var. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış anlamışım. Haklısınız benim hatam. Teşekkürler.