Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:58 #1 MESEM mantıklı mı arkadaşlar? Dersler çok sıkıyor yoruluyorum çalışınca sıkılmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:05
egerdn Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:12 #2 Direk açığa geçip bir iş bulup çalışmak varken niye geçesin ki amacın ustalık belgesi almak falan mı?
Direk açığa geçip bir iş bulup çalışmak varken niye geçesin ki amacın ustalık belgesi almak falan mı?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.384 Çözümler 131 Dün 18:17 #3 Dediğin gibi çalışınca sıkılmıyorsan gayet mantıklı. Üniversite planın yoksa düz liselerde kendine eziyet etmene gerek yok.
Dediğin gibi çalışınca sıkılmıyorsan gayet mantıklı. Üniversite planın yoksa düz liselerde kendine eziyet etmene gerek yok.
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #4 egerdn dedi: Direk açığa geçip bir iş bulup çalışmak varken niye geçesin ki amacın ustalık belgesi almak falan mı? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Wlixe dedi: Dediğin gibi çalışınca sıkılmıyorsan gayet mantıklı. Üniversite planın yoksa düz liselerde kendine eziyet etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam meslekteyim ve gereksiz dersler yüzünden yoruluyorum.
egerdn dedi: Direk açığa geçip bir iş bulup çalışmak varken niye geçesin ki amacın ustalık belgesi almak falan mı? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Wlixe dedi: Dediğin gibi çalışınca sıkılmıyorsan gayet mantıklı. Üniversite planın yoksa düz liselerde kendine eziyet etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam meslekteyim ve gereksiz dersler yüzünden yoruluyorum.