MESEM mantıklı mıdır?

Crylex

Decapat
Yer
Antalya / Lara
Daha fazla  
Arkadaşlar MESEM'e gideceğim. 4 Haziran pazar LGS sınavı var, ona girip meslek lisesine gidip MESEM'e kayıt olacağım. Orada da 3 - 4 tane meslek var aklımda. Sizlerin de önerdiği bir meslek var mı?

Sizce MESEM mantıklı mı arkadaşlar?

Meslekler?
Otomotiv mekaniği.
Otomotiv boya.
Otomotiv elektrikçiliği.

Arkadaşlar MESEM'e gideceğim. 4 Haziran pazar LGS sınavı var, ona girip meslek lisesine gidip MESEM'e kayıt olacağım. Orada da 3 - 4 tane meslek var aklımda. Sizlerin de önerdiği bir meslek var mı?

Meslekler?
Otomotiv mekaniği.
Otomotiv boya.
Otomotiv elektrikçiliği.
Elektrik kısmı daha ilgi çekici gibi, gerçi daha çok senin isteğine bağılı konular bunlar.

Meslekler?
Otomotiv mekaniği.
Otomotiv boya.
Otomotiv elektrikçiliği.

6 7 ay oldu gecelı okulda 9 10 saat ders goruyordum eve gıt gel 1 saat gunde 10 11 saat okulda 6 7 saat uykuyla bir şey kalmıyordu unıversıte gıbı hayallerınız yoksa gecın gıtsın asgarı ucretın 100'de 30'nu alıyoruz ( zam geldıkce bızede yansıyor) şu an ıcın 2600 TL ama ustan krallık yapıp kendı cebındende verebılır o ayrı bence gecılır.

6 7 ay oldu gecelı okulda 9 10 saat ders goruyordum eve gıt gel 1 saat gunde 10 11 saat okulda 6 7 saat uykuyla bir şey kalmıyordu unıversıte gıbı hayallerınız yoksa gecın gıtsın asgarı ucretın 100'de 30'nu alıyoruz ( zam geldıkce bızede yansıyor) şu an ıcın 2600 TL ama ustan krallık yapıp kendı cebındende verebılır o ayrı bence gecılır.
Hocam beni tedbire bir kararsızlığa sürükledin şimdi sence mantıklımı anlamadım tam olarak ?

Elektrik kısmı daha ilgi çekici gibi, gerçi daha çok senin isteğine bağılı konular bunlar.
Hocam ben araştırdım sana tavsiye ederim otomotiv mekaniğinde aracın mimarisi güvenliği o bölüme giriyormuş benden bir fikir var 4 yıl okuyup üstüne üniversite yapıp belgemi alıp herhangibi bir resmi araç firmasında fabrikada araç mekanikerliği yaparım diye düşündüm ama bu alanlarda uzman olan biriside destek verir fikir verirse sevinirm...

Hocam beni tedbire bir kararsızlığa sürükledin şimdi sence mantıklı mı anlamadım tam olarak?

Yanlış anlasıldı sanırım eskıden 10 11 saatım okula gıdıyordu sımdı işte calıstıgım ıcın cok daha rahat oluyorum ve ılerıkı hayatta unı dusuncen yoksa sanayı kesınlıkle mantıklı para konusundada yukarıda anlattıgım bana gore MESEM'e gecılır.

Yanlış anlasıldı sanırım eskıden 10 11 saatım okula gıdıyordu sımdı işte calıstıgım ıcın cok daha rahat oluyorum ve ılerıkı hayatta unı dusuncen yoksa sanayı kesınlıkle mantıklı para konusundada yukarıda anlattıgım bana gore MESEM'e gecılır.
Peki hocam ben meslek lisesi konusunda fark etmiyeceğini düşünüyorum sizce ? birde önerdiklerimden hangisi mantıklı siz hangisini gidiyorsunuz ?

Peki hocam ben meslek lisesi konusunda fark etmiyeceğini düşünüyorum sizce? Bir de önerdiklerimden hangisi mantıklı siz hangisini gidiyorsunuz?

Meslek lısesı fark etmez evet ben ev elektırıgı tesısatcısıyım ama sızın dedıgınıze gore sız hangı alana yakın hıssedıyosanız o alanı secın o kendı kararınız.

Meslek lısesı fark etmez evet ben ev elektırıgı tesısatcısıyım ama sızın dedıgınıze gore sız hangı alana yakın hıssedıyosanız o alanı secın o kendı kararınız.
Size benim söylediklerimde hangileri samimi ve mantıklı geldi benim peder şahsen otomotiv mekaniğine git dedi ve resmi bir firmada teknisyen ol felan dedi
sizce hocam fikriniz nedir ?

Hocam karara erdim az buz düşündüm oto elektrik mantıklı geldi sizcede öyle değilmi hem otomotivin önü açık hemde elektrikli araç sektörü gelişir yüksek bilgiler ile daha iyi yerlere geliriz sizce ?

Hocam karara erdim az buz düşündüm oto elektrik mantıklı geldi sizcede öyle değilmi hem otomotivin önü açık hemde elektrikli araç sektörü gelişir yüksek bilgiler ile daha iyi yerlere geliriz sizce ?

Son düzenleme:
Hocam evet onu acık bır meslek ama bır fabrıka kurum tarzı yerlere gırmenızı tavsıye etmem genellıkle cırakların ıclerınden gecerler onun yerıne sanayıdekı bır ustanın yanına gırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı