AhmetAktp Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar 9. sınıfa geçtim ve çok kararsızım. Derslerim normal, ne başarısızim, ne de iyiyim. Yenilenebilir enerji teknolojileri bölümündeyim, sizce merkezi eğitimine mi gideyim yoska normal örgün eğitim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2024
Arkadaşlar 9. sınıfa geçtim ve çok kararsızım. Derslerim normal, ne başarısızim, ne de iyiyim. Yenilenebilir enerji teknolojileri bölümündeyim, sizce merkezi eğitimine mi gideyim yoska normal örgün eğitim mi?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.682 Makaleler 5 Çözümler 38 17 Ağustos 2024 #2 Teknik lisedemisin? Bölümün çok iyi bu arada.
AhmetAktp Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 GoDd1 dedi: Teknik lisede misin? Bölümün çok iyi bu arada. Genişletmek için tıkla... Mesleki ve tekniki Anadolu lisesi.
GoDd1 dedi: Teknik lisede misin? Bölümün çok iyi bu arada. Genişletmek için tıkla... Mesleki ve tekniki Anadolu lisesi.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.682 Makaleler 5 Çözümler 38 18 Ağustos 2024 #4 AhmetAktp dedi: Mesleki ve tekniki Anadolu lisesi. Genişletmek için tıkla... Orgunden devam et teknik lise güzel. Hangi lise bu arada Şehit Erol Olçok'mu?
AhmetAktp dedi: Mesleki ve tekniki Anadolu lisesi. Genişletmek için tıkla... Orgunden devam et teknik lise güzel. Hangi lise bu arada Şehit Erol Olçok'mu?
AhmetAktp Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #5 GoDd1 dedi: Orgunden devam et teknik lise güzel. Hangi lise bu arada şehit erol olçok'mu? Genişletmek için tıkla... Mersin'deki yenişehir mesleki ve tekniki Anadolu lisesine gidiyorum.
GoDd1 dedi: Orgunden devam et teknik lise güzel. Hangi lise bu arada şehit erol olçok'mu? Genişletmek için tıkla... Mersin'deki yenişehir mesleki ve tekniki Anadolu lisesine gidiyorum.