5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 16 Ekim 2023 #11 alfadokxyy dedi: Sağ olun hocam peki usta mi bize maaş veriyor yoksa merkez mi? Yani ustayı ikna etmek var bir de. Genişletmek için tıkla... İşletmeler tarafından ödeniyor.
alfadokxyy dedi: Sağ olun hocam peki usta mi bize maaş veriyor yoksa merkez mi? Yani ustayı ikna etmek var bir de. Genişletmek için tıkla... İşletmeler tarafından ödeniyor.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #12 Mortem.dll dedi: İşletmeler tarafından ödeniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bilgiler için son birim sorum olacaktı üniversite şansı var mıdır peki annem illa da üniversite diyor da.
Mortem.dll dedi: İşletmeler tarafından ödeniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bilgiler için son birim sorum olacaktı üniversite şansı var mıdır peki annem illa da üniversite diyor da.
5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 17 Ekim 2023 #13 alfadokxyy dedi: Hocam sağ olun bilgiler için son birim sorum olacaktı üniversite şansı var mıdır peki annem illa da üniversite diyor da. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
alfadokxyy dedi: Hocam sağ olun bilgiler için son birim sorum olacaktı üniversite şansı var mıdır peki annem illa da üniversite diyor da. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #14 Mortem.dll dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani hocam üniversiteye gitme şansım olur mu Yani sınava basvurabilir miyim? Mortem.dll dedi: Hayır, illa ana merkezine gitmene gerek yok. Sana en yakın mesleki eğitim merkezine ya da mesleki ve teknik Anadolu liselerine başvuruda bulunabilirsin. Ardından merkezde bir sözleşme imzalaman gerekiyor. Sonrasında kayıt tamamlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu konuya bakma şansınız var mı? MESEM nasıldır? Son düzenleme: 24 Ekim 2023
Mortem.dll dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani hocam üniversiteye gitme şansım olur mu Yani sınava basvurabilir miyim? Mortem.dll dedi: Hayır, illa ana merkezine gitmene gerek yok. Sana en yakın mesleki eğitim merkezine ya da mesleki ve teknik Anadolu liselerine başvuruda bulunabilirsin. Ardından merkezde bir sözleşme imzalaman gerekiyor. Sonrasında kayıt tamamlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu konuya bakma şansınız var mı? MESEM nasıldır?