liuzen Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.846 Çözümler 1 16 Eylül 2025 #1 MESEM'e yeni geçtim iğrenç, açığa geçmek istediğimde yok diyorlar, ne yapmam lazım?
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 16 Eylül 2025 #2 Reis mecbur kalıcaksın yani ailesiz geçilmiyor açık liseye ikna etmeye çalış.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 16 Eylül 2025 #3 liuzen dedi: MESEM'e yeni geçtim iğrenç, açığa geçmek istediğimde yok diyorlar, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... çok yoruluyorum,işi yapamıyorum,sevmiyorum diyip ikna et.1 yılın söz konusu 1 yıl az bir süre değil bir bahene bulup bir şekilde açığa geç
liuzen dedi: MESEM'e yeni geçtim iğrenç, açığa geçmek istediğimde yok diyorlar, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... çok yoruluyorum,işi yapamıyorum,sevmiyorum diyip ikna et.1 yılın söz konusu 1 yıl az bir süre değil bir bahene bulup bir şekilde açığa geç
liuzen Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.846 Çözümler 1 16 Eylül 2025 #4 Qwertyq dedi: çok yoruluyorum,işi yapamıyorum,sevmiyorum diyip ikna et.1 yılın söz konusu 1 yıl az bir süre değil bir bahene bulup bir şekilde açığa geç Genişletmek için tıkla... Açığa geçince ne iş yapıcam onuda bilmiyorum.
Qwertyq dedi: çok yoruluyorum,işi yapamıyorum,sevmiyorum diyip ikna et.1 yılın söz konusu 1 yıl az bir süre değil bir bahene bulup bir şekilde açığa geç Genişletmek için tıkla... Açığa geçince ne iş yapıcam onuda bilmiyorum.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 16 Eylül 2025 #5 liuzen dedi: Açığa geçince ne iş yapıcam onuda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... üniversite hedefin varsa sınava çalışacağım diyip işe girme.Üniversite hedefin yoksa kolay,seveceğin bir iş bul çünkü büyük ihtimalle ailen evde boş oturduğunu söyleyip sürekli üstüne gelecek
liuzen dedi: Açığa geçince ne iş yapıcam onuda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... üniversite hedefin varsa sınava çalışacağım diyip işe girme.Üniversite hedefin yoksa kolay,seveceğin bir iş bul çünkü büyük ihtimalle ailen evde boş oturduğunu söyleyip sürekli üstüne gelecek