B BloodPolo Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Merhaba, MESEM stajyeri 12.sınıf öğrencisiyim. Okulun kapanmasına 20 günlük bir süre kaldı. Hocama sorduğumda geri dönüş alamadiğim için buraya yazıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Merhaba, MESEM stajyeri 12.sınıf öğrencisiyim. Okulun kapanmasına 20 günlük bir süre kaldı. Hocama sorduğumda geri dönüş alamadiğim için buraya yazıyorum.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Okulların kapandığı hafta biter. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS B BloodPolo Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 MehmetWezon dedi: Okulların kapandığı hafta biter. Genişletmek için tıkla... Normal stajyerler erken bittiği için merak ettim öyleymiş dediğiniz gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Okulların kapandığı hafta biter. Genişletmek için tıkla... Normal stajyerler erken bittiği için merak ettim öyleymiş dediğiniz gibi.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #4 BloodPolo dedi: Normal stajyerler erken bittiği için merak ettim öyleymiş dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Evet önümüzdeki hafta bitiyor ancak ben ay sonuna kadar devam edeceğim sevdiğim için şirketi mi. (Stajerim) Artı 0 Eksi
BloodPolo dedi: Normal stajyerler erken bittiği için merak ettim öyleymiş dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Evet önümüzdeki hafta bitiyor ancak ben ay sonuna kadar devam edeceğim sevdiğim için şirketi mi. (Stajerim)
KS KS B BloodPolo Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 MehmetWezon dedi: Evet önümüzdeki hafta bitiyor ancak ben ay sonuna kadar devam edeceğim sevdiğim için şirketi mi? (stajyerim) Genişletmek için tıkla... Devam etmek için uğraşiyorum bende personel kadrosunda eksiklik yokmuş. Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Evet önümüzdeki hafta bitiyor ancak ben ay sonuna kadar devam edeceğim sevdiğim için şirketi mi? (stajyerim) Genişletmek için tıkla... Devam etmek için uğraşiyorum bende personel kadrosunda eksiklik yokmuş.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #6 BloodPolo dedi: Devam etmek için uğraşiyorum bende personel kadrosunda eksiklik yokmuş. Genişletmek için tıkla... Benimkiler istiyor kalmamı büyük köklü şirketlerden global ama bilmiyorum. Artı 0 Eksi
BloodPolo dedi: Devam etmek için uğraşiyorum bende personel kadrosunda eksiklik yokmuş. Genişletmek için tıkla... Benimkiler istiyor kalmamı büyük köklü şirketlerden global ama bilmiyorum.