kırmızı Sortli Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar 9.sinifa gidiyorum 2. donem notlarim bayağı dustu, ortalamam şu an 28. MESEM veya aciga alma araciligiyla sinif atlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
Arkadaşlar 9.sinifa gidiyorum 2. donem notlarim bayağı dustu, ortalamam şu an 28. MESEM veya aciga alma araciligiyla sinif atlayabilir miyim?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.697 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #2 Hayır eğitimini açığa alarak sınıf atlama gibi bir seçenek mevcut değil.
kırmızı Sortli Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Hayır eğitimini açığa alarak sınıf atlama gibi bir seçenek mevcut değil. Genişletmek için tıkla... kral sen cevap vermeden once biraz arastirdim meseme gecme sartiyla 10.sinifa gecme varmis
Mustafa.Kaan dedi: Hayır eğitimini açığa alarak sınıf atlama gibi bir seçenek mevcut değil. Genişletmek için tıkla... kral sen cevap vermeden once biraz arastirdim meseme gecme sartiyla 10.sinifa gecme varmis
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.697 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #4 Türk Dili ve Edebiyatı,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi,Matematik,Tarih derslerinin ikisinden başarılı olduysan ve devamsızlıktan kalmadıysan 10. sınıftan başlayabiliyorsun MESEM'de. Öyle dümdüz her dersten kalarak atlayamıyorsun.
Türk Dili ve Edebiyatı,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi,Matematik,Tarih derslerinin ikisinden başarılı olduysan ve devamsızlıktan kalmadıysan 10. sınıftan başlayabiliyorsun MESEM'de. Öyle dümdüz her dersten kalarak atlayamıyorsun.