MESEM'de asgari ücret mi alınır?

cxloudy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz MESEM'e geçmeyi düşünüyorum ancak aklımda soru var. Çalışacağım şirkette maaş olarak asgari ücretin yaklaşık olarak 4/1'ini mi alıyorum. Yoksa asgari ücret mi alacağım? Bazı kaynaklarda bu 4/1 olayı devlet desteği altında gösteriliyor. Yani ayrıyeten şirket bana asgari ücret veriyor mu bunu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz MESEM'e geçmeyi düşünüyorum ancak aklımda soru var. Çalışacağım şirkette maaş olarak asgari ücretin yaklaşık olarak 4/1'ini mi alıyorum. Yoksa asgari ücret mi alacağım? Bazı kaynaklarda bu 4/1 olayı devlet desteği altında gösteriliyor. Yani ayrıyeten şirket bana asgari ücret veriyor mu bunu merak ediyorum.

9-10 4/1 11.sınıfta 4/ikisini 12.sınıfta 4/3'ünü alıyorsun saırım hiç asgari ücret vermiyorlar (Ve ekim ayından sonra kayıt olan kimseye para yardımı yapmıyor artık devlet bunu bir okulu arayıp sor ben kayıt oldugumda yapmadılar.

Kuzenimin calistigi yerde hem devlet destek veriyor hem de calistigi yer ekstra para veriyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı