selam dostlar bu sene çıraklığa başladım iş yeri bana ekstra 4 saat mesai yaptırmak istiyor bu mesaiyi izin olarak alabilirmiyim maaş yerine bu yaptığım mesainin izni yani
Selam dostlar bu sene çıraklığa başladım iş yeri bana ekstra 4 saat mesai yaptırmak istiyor bu mesaiyi izin olarak alabilir miyim maaş yerine bu yaptığım mesainin izni yani.
Okulun koordinatör öğretmenine edebilirsin ama hiçbir şey olacağını zannetmiyorum savsak MESEM adlı sistem normalde bu sene mezundum firmanın kıllığı yüzünden bu sene sınıfta kaldım açığa geçtim.
Okulun koordinatör öğretmenine edebilirsin ama hiçbir şey olacağını zannetmiyorum savsak MESEM adlı sistem normalde bu sene mezundum firmanın kıllığı yüzünden bu sene sınıfta kaldım açığa geçtim.
hocam ddaha 14 yaşındayım 14 saat zor iş birde sürekli ayakta duruyorum vesaire şimdi işyeerindende çıkamam maalesef aylık laptop taksitim var ayrıca işyeri bulmakta zor
Hocam ddaha 14 yaşındayım 14 saat zor iş bir de sürekli ayakta duruyorum vesaire şimdi işyeerindende çıkamam maalesef aylık laptop taksitim var ayrıca iş yeri bulmakta zor.
valla hocam ben iş hayatının daha düzgün birşey olacağını sanıyordum adamlar sırf 30 dk arayla 2 kere tuvalete gittim diye laf ettiler kameradan falan izliyorlar taksit bitse küfür için kusura bakma ama s*ktiri çekerim direkt
Geçmiş olsun emekçi kardeşim, kimsenin ilgileneceğini düşünmüyorum iş yeri değiştirsen de bir şey değişmez muhtemelen en rahatı bence oto sanayi sabah 8 akşam 7 çalışırsın.
Vallahi hocam ben iş hayatının daha düzgün bir şey olacağını sanıyordum adamlar sırf 30 dk arayla 2 kere tuvalete gittim diye laf ettiler kameradan falan izliyorlar taksit bitse küfür için kusura bakma ama s*ktiri çekerim direkt.
Geçmiş olsun emekçi kardeşim, kimsenin ilgileneceğini düşünmüyorum iş yeri değiştirsen de bir şey değişmez muhtemelen en rahatı bence oto sanayi sabah 8 akşam 7 çalışırsın.