MESEM'de hangi bölüm seçilmeli?

AMOTR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben nakiller açıldığı zaman MESEM'e geçeceğim. Arkadaşımla beraber aynı ustanın yanında çalışmayı düşünüyoruz. Arkadaşımla normalde motorlu araçlar (otomotiv) seçmeyi düşünüyorduk. Ancak arkadaşımın babasının özel bizimle konuştu ve elektrikte düşünebilirsiniz dedi. Arkadaşımla aklımıza yattı. Kararsız kaldık. Aklımızda birkaç soru var.

1-) elektrik bölümü mezunları iyi para kazanıyor mu?

2-) elektriğin ve otomotivin iyi yönleri neler?

3-) elektrik bölümü tercih edilir mi?

Cevap veren herkese Teşekkür ederim.

Sen sadece parası beş kuruş daha yüksek diye hayatın boyunca senin rızan olmadan seçilen bölümü okuyacaksan pek manası yok. Ayrıca MESEM'de elinin kirli olmayacağı meslek sayısı bir elin beş parmağından bile azdır. MESEM'den çıkınca babanın parası varsa bir işletme açarsın, yoksa fabrikada veya sanayide çalışırsın.

Sen sadece parası beş kuruş daha yüksek diye hayatın boyunca senin rızan olmadan seçilen bölümü okuyacaksan pek manası yok. Ayrıca MESEM'de elinin kirli olmayacağı meslek sayısı bir elin beş parmağından bile azdır. MESEM'den çıkınca babanın parası varsa bir işletme açarsın, yoksa fabrikada veya sanayide çalışırsın.

Ben ikisini de severek yapabileceğimi düşünüyorum. Yani bana kalırsa ikisini de yaparım. İkisinden de orta düzey anlıyorum. Ama ikisi arasında kararsız kaldım. Değerli yorumun için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı