Çözüldü MESEM'de işten çıkartılınca okul kaydı silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

liuzen

Decipat
MESEM'de okuyorum. İş yerine hiç gitmedim. Denetleyen hoca çıkışını vereceğim dedi. Ne olur, okuldan kaydım mı silinir?

Çözüm
Kaydın silinir ama tamamiyle değil. Bu sene için iş yerinle sözleşmen feshedilir. Bir sonraki eğitim-öğretim yılı için başka bir iş yeriyle sözleşme imzalaman kaydıyla okula devam edebiliyorsun.

MESEM'de okuyorum. İş yerine hiç gitmedim. Denetleyen hoca çıkışını vereceğim dedi. Ne olur, okuldan kaydım mı silinir?

Oyle bir şey yapamaz buyuk ıhtımalle.

Kaydın silinir ama tamamiyle değil. Bu sene için iş yerinle sözleşmen feshedilir. Bir sonraki eğitim-öğretim yılı için başka bir iş yeriyle sözleşme imzalaman kaydıyla okula devam edebiliyorsun.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Anadolu'ya geçersin ama Anadolu'dan hangi sınıftayken geçtiysen oradan başlarsın. Girdiğin sınavların denkliği nakil sonrası idare tarafından karşılaştırılır, geçtiğin okuldaki derslerle ortak, denk sınav varsa muaf yani almış sayılırsın. Denk değilse tekrardan girersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…