akarslanahmet Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Mesleklisesi Mesem'de kalma var mı?
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #2 akarslanahmet dedi: Merhaba arkadaşlar. Mesleklisesi Mesem'de kalma var mı? Genişletmek için tıkla... Bende merak etmiştim güzel konu.
akarslanahmet dedi: Merhaba arkadaşlar. Mesleklisesi Mesem'de kalma var mı? Genişletmek için tıkla... Bende merak etmiştim güzel konu.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 28 Nisan 2023 #3 akarslanahmet dedi: Merhaba arkadaşlar. Mesleklisesi Mesem'de kalma var mı? Genişletmek için tıkla... Derslerden düşük aldığın zaman kalıyorsun kaldığın zamanda işten ve okuldan atılıyorsun diye biliyorum.
akarslanahmet dedi: Merhaba arkadaşlar. Mesleklisesi Mesem'de kalma var mı? Genişletmek için tıkla... Derslerden düşük aldığın zaman kalıyorsun kaldığın zamanda işten ve okuldan atılıyorsun diye biliyorum.