MESEM'den çıkınca sınıf düşer mi?

Mr.Whıte1

Decapat
Daha fazla  
Ben 1 ay önce MESEM'e başladım geçen sene Anadolu lisesinde 9.sinifta kalmıştım. Ama MESEM'e geçersem 4 tane önemli dersin en az ikisinden geçmek şartıyla 10'dan başlıyordum. Bende 3 tanesinden geçmiştim. Ve MESEM'e geçince 10'dan başladım. Şimdi MESEM'den pek memnun değilim. Çıkmak istiyorum. Çıkınca tekrardan 9.sinifa düşer miyim?

Ya hocam çıkmak istemiyorumda yine de merak ettiğimden öyle sordum. Memnun olmadığım yer sistem değil çalıştığım yerdi. Üstelik amcamın yanı olmasına rağmen. Neyse ki çıktım.

Anladım bende 10.sınıf oldum bu sene ve 9.sınıfı geçen sene çok zor bir şekilde 3 dersten kalarak geçtim eğer bir bilgin varsa ben şu an 10.sınıfta bir Anadolu'ya gidiyorum. MESEM'e geçmeyi öneriyor musun? Nasıl işliyor konunu böldüğüm için kusura bakma yanıt vermek zorundada değilsin.Teşekkürler.

Anladım bende 10.sınıf oldum bu sene ve 9.sınıfı geçen sene çok zor bir şekilde 3 dersten kalarak geçtim eğer bir bilgin varsa ben şu an 10.sınıfta bir Anadolu'ya gidiyorum. MESEM'e geçmeyi öneriyor musun? Nasıl işliyor konunu böldüğüm için kusura bakma yanıt vermek zorundada değilsin. Teşekkürler.

Yani tamamen sana bağlı bir şey. Gittiğin okul eğer iyi bir anadoluysa devam et bu kadar erkenden iş hayatına atılma. Daha 3 senen var git arkadaş ortamı yap gez toz. Ama dersen beni okul, ders çekmiyor YKS de de iyi bir şey yapamam. MESEM'e geç 3 sene iş öğren sonra ustalık belgeni al. Yani ustalık belgesi iş hayatında çok önemli. İstediğin her işe belge sayesinde girebilirsin. Dediğim gibi karar senin ama bana kalırsa dersler ve arkadaş ortami falan takılmak vs. bunları dengele dersleri çok umursamamazlık yapma güzelce okul hayatını yaşa kesinlikle iş hayatından çok daha iyi bir yer. Benim geçme sebebim 9.sinifta kalmamdi ama senin önemli bir sebebin yok gibi duruyor

Arkadaş ortamı filan yok okulda yalnız gezen tiplerdenim 6-7 arkadaşım var onlarda bu sene mezun olacak.O zaman sorumu şöyle değiştirsem eğer ben 10.sınıfta kaldım diyelim Mesem'e geçersem 11'e geçebiliyor muyum hocam.Gezmek tozmak arkadaş ortamı bana göre değil.Ben yalnız takılan,dışlanan,zorbalanan,popüler kültür kölesi olmamaya çalışanlardanım.

Arkadaş ortamı filan yok okulda yalnız gezen tiplerdenim 6-7 arkadaşım var onlarda bu sene mezun olacak. O zaman sorumu şöyle değiştirsem eğer ben 10.sınıfta kaldım diyelim MESEM'e geçersem 11'e geçebiliyor muyum hocam. Gezmek tozmak arkadaş ortamı bana göre değil. Ben yalnız takılan, dışlanan, zorbalanan, popüler kültür kölesi olmamaya çalışanlardanım.

10.sinifta kalmazsin çok zor bir şey değil. Ama olacağını sanmıyorum sadece 9 da kalanlar için gecerli bir sistem bence.
Benim dediğim şey sadece arkadaş ortamı için geçerli bir şey değil başka bir ilgin vardır illaki, PC de falan da takılmak olarak anlayabilirsin, ne bileyim başka bir şeylerle de uğraşıyor olabirsin. Benim de Arkadaş ortamım yok saysan 2 3 tane arkadaşım var yok. Ama başka bir hobim var fitness mesela. Sırf spora gitmeye zamanım kalmadığı için MESEM'den çıkıyorum. Bu zamanda yalnız kalmak en iyisi zaten. Umarım beni anlamışsındır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı