Bhozty Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 206 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar MESEM'e geçtim, buradan nasıl normal okula geçeceğim? Oturduğum yerde sorduğuma göre 1 şubatta nakilde ismi çıkması lazım diyor fakat ailedeki birinden girdiğimde öğrenci bulunamadı diyor. Yani nasıl çözeceğim bu olayı?
Arkadaşlar MESEM'e geçtim, buradan nasıl normal okula geçeceğim? Oturduğum yerde sorduğuma göre 1 şubatta nakilde ismi çıkması lazım diyor fakat ailedeki birinden girdiğimde öğrenci bulunamadı diyor. Yani nasıl çözeceğim bu olayı?
R rasull Yoctopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #2 Aynı sorun bizde de var nasıl yaptınız normal eğtime geçebildiniz mi
Bhozty Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 206 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 rasull dedi: Aynı sorun bizde de var nasıl yaptınız normal eğtime geçebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçtim
rasull dedi: Aynı sorun bizde de var nasıl yaptınız normal eğtime geçebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçtim