MESEM'den YKS'ye girilir mi?

yigitlao

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an 9. sınıfım Anadolu lisesindeyim. MESEM'de berberlik yapmak istiyorum. Ama liseyi bitirince üniversite okumak istiyorum. MESEM'den YKS'ye girilir mi?

Merhaba, şu an 9. sınıfım Anadolu lisesindeyim. MESEM'de berberlik yapmak istiyorum. Ama liseyi bitirince üniversite okumak istiyorum. MESEM'den YKS'ye girilir mi?
çok ders, çok soru ve konuları çok iyi çalıştıktan sonra neden olmasın kısacası sana bağlı

çok ders, çok soru ve konuları çok iyi çalıştıktan sonra neden olmasın kısacası sana bağlı
Çalışırken hazırlanmak zor olur. 10. Sınıfta geçsem 12 de mesemi bırakıp evde tamamen ders çalışsam lise diplomam olur mu?

Bana soracak olursan MESEM'e hiç geçme. Arkadaşımın abisi berber sürekli oradan tıraş oluyorum oradakilerine bayağı kaba davranıyor.

Çalışırken hazırlanmak zor olur. 10. Sınıfta geçsem 12 de mesemi bırakıp evde tamamen ders çalışsam lise diplomam olur mu?
meseme hiç gitmemen daha sağlıklı olur o zaman. eğer maddi durumluk sıkıntınız yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…