MESEM'e geçilir mi?

Okulumda olmayan bir bölüme gidebilir miyim örneğin bizim okulda berberlik yok ama ben berberlik okumak istiyorum

Olmayan bölüme gidemezsin cünkü kordinetör hocaların olması gerekiyor o bölümü yöneten onlar seni kontrol amaclı iş yerine gelip kaşe imza için geliyorlar

Okulumda olmayan bir bölüme gidebilir miyim örneğin bizim okulda berberlik yok ama ben berberlik okumak istiyorum.

Evet, istediğin bölüme gidebilirsin. Bizim de yok ama arkadaşım berberin yanında çalışıyor çırak olarak.

Olmayan bölüme gidemezsin çünkü koordinatör hocaların olması gerekiyor o bölümü yöneten onlar seni kontrol amaçlı iş yerine gelip kaşe imza için geliyorlar.

Hayır, istediğin bölüme gidebiliyorsun. Bizim okulda çok kişi berberliğe gitti, okulda o bölüm olmamasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle bir şey yok hocam yanlış bilgi vermeyin olmayan bölümün kordinetör hocası kim olacak?

Ho
Öyle bir şey yok hocam yanlış bilgi vermeyin olmayan bölümün kordinetör hocası kim olacak?
Hocam 2 arkadaşım dün gitti kuaför lüge gitti artı olarak bende geçicem rehber hocasıyla konuştum istediğin bölüme gidebilirsin dedi

Ho

Hocam 2 arkadaşım dün gitti kuaför lüge gitti artı olarak bende geçeceğim rehber hocasıyla konuştum istediğin bölüme gidebilirsin dedi

Hocam hangi şehir hangi okul söyler misiniz ben sahsen İstanbul'dan bahsediyorum?

4 sene boyunca 9.sınıfı da sayarsan işe gidiceksin, yaz tatilin yok yani normal işçi gibi yıllık iznin olacak okuldan çok farklı iş hayati, artıları ise cebine 2 3 kuruş para girecek ve bir iş öğreniceksin işin elinde olacak tecrübeli olup diğer okul okuyup iş arayanların önünde olacaksin iyi düşün.

Hangisi mantıklı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…