MESEM'e geçilir mi?

metehanaa

Centipat
9. sınıfta 1 kere sınıfta kaldım. Çok anlamadım ama galiba MESEM'e geçince 9. sınıfta geçtiğim dersler ve MESEM'de öğretilen derslerden en az 2'sinde başarılı olursam bir üst sınıftan başlıyormuşum. Din ve tarihten geçmiştim. Yıl sonu ortalamam da yetiyordu. Şu an kararsızım. Ailem ikisinde de sorun etmiyor muhasabe, teknik servis ya da başka bölüm düşünüyorum. Geçeyim mi, geçenler varsa pişman mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
9. sınıfta 1 kere sınıfta kaldım. Çok anlamadım ama galiba MESEM'e geçince 9. sınıfta geçtiğim dersler ve MESEM'de öğretilen derslerden en az 2'sinde başarılı olursam bir üst sınıftan başlıyormuşum. Din ve tarihten geçmiştim. Yıl sonu ortalamam da yetiyordu. Şu an kararsızım. Ailem ikisinde de sorun etmiyor muhasabe, teknik servis ya da başka bölüm düşünüyorum. Geçeyim mi, geçenler varsa pişman mı?
keşke geçebilsem diyorum bende.

MESEM'e geçerseniz hiç 0 altyapınız olduğu için iyi yerlerde staja giremiyeceksiniz sıradan bir ustanın orada gireceksinizdir onlarda gennelikle işi yaptırmaz getir götür paspas falan filan yaptırır ben 11.sınıf meslek okuyorum 3 gün atölye var perşembe günü 3 ders edebiyat sonra sosyal etkinlik beden falan cuma günü sadece kitap götürüyoruz 6 ders kitabı var MESEM'e geçen tüm arkadaşlarım pişman. Yetişseniz bile iş fln öğrenirseniz çekirdek işci olursunuz onlar zaten iş mecrasında sevinmez.

MESEM'e geçerseniz hiç 0 altyapınız olduğu için iyi yerlerde staja giremiyeceksiniz sıradan bir ustanın orada gireceksinizdir onlarda gennelikle işi yaptırmaz getir götür paspas falan filan yaptırır ben 11.sınıf meslek okuyorum 3 gün atölye var perşembe günü 3 ders edebiyat sonra sosyal etkinlik beden falan cuma günü sadece kitap götürüyoruz 6 ders kitabı var MESEM'e geçen tüm arkadaşlarım pişman. Yetişseniz bile iş falan öğrenirseniz çekirdek işci olursunuz onlar zaten iş mecrasında sevinmez.

Zorla okuyup niteliksiz bir üniversiteye gidince daha kötü oluyor. Gideceksen adam gibi üniversite ve bölüme gideceksin yoksa direkt MESEM'e gidip oradan iş hayatına atılmak en mantıklısı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı