EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 16 Aralık 2023 #1 Mesleki eğitim merkezine geçeceğim fakat 12 gün özürsüz, 9 gün özürlü devamsızlığım var. Ne yapmalıyım? Bir sorun yaratır mı?
Mesleki eğitim merkezine geçeceğim fakat 12 gün özürsüz, 9 gün özürlü devamsızlığım var. Ne yapmalıyım? Bir sorun yaratır mı?
Steraphobia Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 EnesA34 dedi: Mesleki eğitim merkezine geçeceğim fakat 12 gün özürsüz, 9 gün özürlü devamsızlığım var. Ne yapmalıyım? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz hocam rahat olun.
EnesA34 dedi: Mesleki eğitim merkezine geçeceğim fakat 12 gün özürsüz, 9 gün özürlü devamsızlığım var. Ne yapmalıyım? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz hocam rahat olun.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 16 Aralık 2023 #3 Steraphobia dedi: Yaratmaz hocam rahat olun. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim hocam. İçime su serptiniz. Bu devamsızlıklar oraya geçiyor mu?
Steraphobia dedi: Yaratmaz hocam rahat olun. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim hocam. İçime su serptiniz. Bu devamsızlıklar oraya geçiyor mu?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 Yaratmaz ama gene de özürsüzleri özürlüye çevirin MESEM'e geçmek şıp diye olan bir şey değil.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 17 Aralık 2023 #5 ozluceprensi dedi: Yaratmaz ama gene de özürsüzleri özürlüye çevirin MESEM'e geçmek şıp diye olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Şu an okuduğum okula gidemiyorum maalesef. Ne yapabilirim?
ozluceprensi dedi: Yaratmaz ama gene de özürsüzleri özürlüye çevirin MESEM'e geçmek şıp diye olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Şu an okuduğum okula gidemiyorum maalesef. Ne yapabilirim?
kida Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #6 EnesA34 dedi: Şu an okuduğum okula gidemiyorum maalesef. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 40-50 gündür okula gitmiyorum kaydım daha yeni geçti MESEM'e geçtiğin gibi devamsızlık 0'a iniyor rahatta kal.
EnesA34 dedi: Şu an okuduğum okula gidemiyorum maalesef. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 40-50 gündür okula gitmiyorum kaydım daha yeni geçti MESEM'e geçtiğin gibi devamsızlık 0'a iniyor rahatta kal.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 18 Aralık 2023 #7 kida dedi: Hocam ben 40-50 gündür okula gitmiyorum kaydım daha yeni geçti MESEM'e geçtiğin gibi devamsızlık 0'a iniyor rahatta kal. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam birazdan gidip kayıt yaptıracağım. Direkt bizi yerleştirdikleri işletmeye gidip başlayabiliyor muyuz?
kida dedi: Hocam ben 40-50 gündür okula gitmiyorum kaydım daha yeni geçti MESEM'e geçtiğin gibi devamsızlık 0'a iniyor rahatta kal. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam birazdan gidip kayıt yaptıracağım. Direkt bizi yerleştirdikleri işletmeye gidip başlayabiliyor muyuz?
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.998 Çözümler 11 18 Aralık 2023 #8 EnesA34 dedi: Teşekkür ederim hocam birazdan gidip kayıt yaptıracağım. Direkt bizi yerleştirdikleri işletmeye gidip başlayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sizi yerleştiriyorlarsa çok iyiymiş, 2 ay iş arayan arkadaşım vardı.
EnesA34 dedi: Teşekkür ederim hocam birazdan gidip kayıt yaptıracağım. Direkt bizi yerleştirdikleri işletmeye gidip başlayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sizi yerleştiriyorlarsa çok iyiymiş, 2 ay iş arayan arkadaşım vardı.
EnesA34 Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 115 18 Aralık 2023 #9 KenanBulutE dedi: Sizi yerleştiriyorlarsa çok iyiymiş, 2 ay iş arayan arkadaşım vardı. Genişletmek için tıkla... MESEM'de bu kadar uzun iş arama süreleri yok diye biliyorum. Arkadaşınız normal bir çalışansa umarım iyi yerlere gelmiştir.
KenanBulutE dedi: Sizi yerleştiriyorlarsa çok iyiymiş, 2 ay iş arayan arkadaşım vardı. Genişletmek için tıkla... MESEM'de bu kadar uzun iş arama süreleri yok diye biliyorum. Arkadaşınız normal bir çalışansa umarım iyi yerlere gelmiştir.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.998 Çözümler 11 18 Aralık 2023 #10 EnesA34 dedi: MESEM'de bu kadar uzun iş arama süreleri yok diye biliyorum. Arkadaşınız normal bir çalışansa umarım iyi yerlere gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet yok ama arkadaşım 2 ay boyuca MESEM de iş aradı. Hocaların insafına kalmış bir şey, kimisi çok katı seni 15 güne bırakırım der kimiside halden anlar ve bırakmaz.
EnesA34 dedi: MESEM'de bu kadar uzun iş arama süreleri yok diye biliyorum. Arkadaşınız normal bir çalışansa umarım iyi yerlere gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet yok ama arkadaşım 2 ay boyuca MESEM de iş aradı. Hocaların insafına kalmış bir şey, kimisi çok katı seni 15 güne bırakırım der kimiside halden anlar ve bırakmaz.