MESEM'e geçişte devamsızlık sorun yaratır mı?

Hocalarım maalesef ki geçemedim. Bir eğitim öğretim yılında da hiçbir şey olamadan gidiyorum. 12 gün olduğu için geçemeyeceğimi söylediler.

Teşekkür ederim hocam birazdan gidip kayıt yaptıracağım. Direkt bizi yerleştirdikleri işletmeye gidip başlayabiliyor muyuz?

Hocam vallahi git konuş dediler gıttım başladım hatta ben evrakları bir hafta sonra doldurttum sıkıntı etmedım bıle.

Hocalarım maalesef ki geçemedim. Bir eğitim öğretim yılında da hiçbir şey olamadan gidiyorum. 12 gün olduğu için geçemeyeceğimi söylediler.

MESEM'e geçtiğinde devamsızlık sıfırlanıyor.

Allah Allah bu yeni sistemle birlikte gelen bir şey mi acaba? Beni bizzat hocalar çağırdı, bak devamsızlığın çok fazla ortalamanda kötü sınıfta kalacaksın seni MESEM'e alalım dediler, devamsızlığımda yanlış hatırlamıyorsam 20'lerde bir şeydi.

Devamsızlık ile olacak bir iş değil en kötü ben meslek lisesinde okuyordum 10.sınıf da 20 gün özürsüz devamsızlığım vardı MESEM programı çıkardılar hocam sayesinde MESEM'e geçtim devamsizlikta sıfırlandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı