MESEM'e gidilir mi?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 9 sınıfım ve 2. yazılımlarda çok kötü notlar aldım.1. yazılarda kötü zaten. Ortalamam şu an 65. Ders çalışmayı hiç sevmiyorum. Derslerde genellikle uyuyorum. Ve annemde notları görünce PC'yi kaldırdı. MESEM'e gitsem mi diye düşünüyorum. Hem para kazanırım kendime bilgisayar alırım. Annemgil de kızamaz artık dersler yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitme köle gibi davranıyor patronlar ve 3 kuruş para veriyorlar. Notlarını düzeltmeye çalış, sınıfta kalma yeterli. İlla okumak istemiyorum dersen açık liseye geçiş yapıp başka bir iş yap ama hayatta meseme geçme.

Merhaba. 9 sınıfım ve 2. yazılımlarda çok kötü notlar aldım.1. yazılarda kötü zaten. Ortalamam şu an 65. ders çalışmayı hiç sevmiyorum. Derslerde genellikle uyuyorum. Ve annemde notları görünce PC'yi kaldırdı. MESEM'e gitsem mi diye düşünüyorum. Hem para kazanırım kendime bilgisayar alırım. Annemgil de kızamaz artık dersler yüzünden.

Dostum merhaba MESEM ciddi anlamda gidilebilecek bir yer değil köle gibi davranıyorlar ve ciddi anlamda psikolojik olarak bayağı etkiliyor diyebilirim.
Ders çalışmama konusuna gelirsekte maalesef öyle ya da böyle seve seve bu ülke de çalışmak zorundasın bende meslek lisesi mezunuyum ve lise hayatım boyunca adamakıllı ders çalışmadım, 11.sınıfın sonlarında babam vefat etti ve artık ortada kalacağım düşüncesine girip deli gibi ders çalışmaya başladım zamanla da toparladım.
Sen şu an 9.sınıftasın ve işin başındasın o yüzden sana benden ağır şeyler yaşamış biri olarak bir abi tavsiyesi aklın varsa önünde ki 15 tatili bile güzel değerlendirmeye çalış matematik temelin yok mu? Git Antrenmanlarla Matematik, aktif matematik kitaplarını al çözüp bitirmeye çalış günlük düzenli kitap oku paragraf çöz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı