Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Ekim 2023 #11 ARDAQKL dedi: Bende MESEM'e geçmeyi düşünüyorum iş yerini siz mi buldunuz yoksa okul mu buldu Genişletmek için tıkla... Biz bulduk hocam ama yine de bulamazsanız okula iş aradığınızı söyleyin onlar size bulurlar.
ARDAQKL dedi: Bende MESEM'e geçmeyi düşünüyorum iş yerini siz mi buldunuz yoksa okul mu buldu Genişletmek için tıkla... Biz bulduk hocam ama yine de bulamazsanız okula iş aradığınızı söyleyin onlar size bulurlar.
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #12 Jynaris dedi: Biz bulduk hocam ama yine de bulamazsanız okula iş aradığınızı söyleyin onlar size bulurlar. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız ve maaşınız ne kadar peki.
Jynaris dedi: Biz bulduk hocam ama yine de bulamazsanız okula iş aradığınızı söyleyin onlar size bulurlar. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız ve maaşınız ne kadar peki.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Ekim 2023 #13 ARDAQKL dedi: Kaçıncı sınıfsınız ve maaşınız ne kadar peki. Genişletmek için tıkla... 10. Sınıfım 3500 lira.
ARDAQKL dedi: Kaçıncı sınıfsınız ve maaşınız ne kadar peki. Genişletmek için tıkla... 10. Sınıfım 3500 lira.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 16 Ekim 2023 #14 Jynaris dedi: Hocam ben mesemdeyim şu an nakilinizi yaptıktan sonra yeni okulunuzda MESEM sistemi var ise müdürle konuşun o sizle ilgilenir. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım okulda Mesem olduğunu nasıl bileceğim?
Jynaris dedi: Hocam ben mesemdeyim şu an nakilinizi yaptıktan sonra yeni okulunuzda MESEM sistemi var ise müdürle konuşun o sizle ilgilenir. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım okulda Mesem olduğunu nasıl bileceğim?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Ekim 2023 #15 432777 dedi: Bir şey soracağım okulda MESEM olduğunu nasıl bileceğim? Genişletmek için tıkla... Müdüre veya müdür yardımcısına sorun.
432777 dedi: Bir şey soracağım okulda MESEM olduğunu nasıl bileceğim? Genişletmek için tıkla... Müdüre veya müdür yardımcısına sorun.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #16 Jynaris dedi: Müdüre veya müdür yardımcısına sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi bolumdesiniz zormu iş saatleri nasıl?
Jynaris dedi: Müdüre veya müdür yardımcısına sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi bolumdesiniz zormu iş saatleri nasıl?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Kasım 2023 #17 ozluceprensi dedi: Hocam hangi bolumdesiniz zormu iş saatleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu.
ozluceprensi dedi: Hocam hangi bolumdesiniz zormu iş saatleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #18 Jynaris dedi: Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam teşekkürler.
Jynaris dedi: Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam teşekkürler.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 20 Kasım 2023 #19 Jynaris dedi: Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu. Genişletmek için tıkla... Bilişim'in de mi Mesem'i var?
Jynaris dedi: Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu. Genişletmek için tıkla... Bilişim'in de mi Mesem'i var?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #20 Jynaris dedi: Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu. Genişletmek için tıkla... Hocam birde mesem bilişimde tam olarak ne yapılıyor birde yazılıları zormu 3 ay tatil yada ara tatiller varmı kusura bakmayın soruya boğdum yakınımda hiç meseme giden yok diye.
Jynaris dedi: Bilişim bölümündeyim hocam. 8-5 arası çalışıyorum daha önce 3 yerde daha çalıştım, yerine göre değişiyor zorluğu. Genişletmek için tıkla... Hocam birde mesem bilişimde tam olarak ne yapılıyor birde yazılıları zormu 3 ay tatil yada ara tatiller varmı kusura bakmayın soruya boğdum yakınımda hiç meseme giden yok diye.