tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 1 Ocak 2024 #1 MESEM'e nasıl geçebilirim? Biraz baktım ama internette kapatıldı diyor. Daha birkaç hafta önce arkadaşım geçiş yaptı.
MESEM'e nasıl geçebilirim? Biraz baktım ama internette kapatıldı diyor. Daha birkaç hafta önce arkadaşım geçiş yaptı.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 1 Ocak 2024 #2 Okulun ilk yarısı bitmeden geçiş işlemlerini yaptırmanız gerekiyor şuan açık diye biliyorum.
tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 1 Ocak 2024 #3 484169 dedi: Okulun ilk yarısı bitmeden geçiş işlemlerini yaptırmanız gerekiyor şu an açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden yaptırabilirim? Bir de hangi okullarda var ona nasıl bakabilirim? 484169 dedi: Okulun ilk yarısı bitmeden geçiş işlemlerini yaptırmanız gerekiyor şu an açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl geçiş yapabilirim? 484169 dedi: Okulun ilk yarısı bitmeden geçiş işlemlerini yaptırmanız gerekiyor şu an açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl geçiş yapabilirim? Son düzenleme: 1 Ocak 2024
484169 dedi: Okulun ilk yarısı bitmeden geçiş işlemlerini yaptırmanız gerekiyor şu an açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden yaptırabilirim? Bir de hangi okullarda var ona nasıl bakabilirim? 484169 dedi: Okulun ilk yarısı bitmeden geçiş işlemlerini yaptırmanız gerekiyor şu an açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl geçiş yapabilirim? 484169 dedi: Okulun ilk yarısı bitmeden geçiş işlemlerini yaptırmanız gerekiyor şu an açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl geçiş yapabilirim?
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 1 Ocak 2024 #4 tnw dedi: Nereden yaptırabilirim? Bir de hangi okullarda var ona nasıl bakabilirim? Hocam nasıl geçiş yapabilirim? Hocam nasıl geçiş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar pek aktif değilim ama şöyle anlatabilirim; Etrafınızdaki meslek okullarına bakın ve sorun. 2. olarak da tüm işlemler okulun bilgisayarlarından ve e-Devlet'ten yapılıyor.
tnw dedi: Nereden yaptırabilirim? Bir de hangi okullarda var ona nasıl bakabilirim? Hocam nasıl geçiş yapabilirim? Hocam nasıl geçiş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar pek aktif değilim ama şöyle anlatabilirim; Etrafınızdaki meslek okullarına bakın ve sorun. 2. olarak da tüm işlemler okulun bilgisayarlarından ve e-Devlet'ten yapılıyor.